Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Δε φαντάζεστε ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Βαλάντη!

Δεν είχαμε ιδέα!

5 Ιανουαρίου 2022 10:34
Survivor 5: Δε φαντάζεστε ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Βαλάντη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί τραγουδιστές έχουν αλλάξει το όνομά τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους, έπειτα από παροτρύνσεις των δισκογραφικών εταιρειών. Ένας από αυτούς ήταν στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας και ο Βαλάντης.

Δείτε πώς έγιναν «Μαλλιά κουβάρια» Βαλάντης και Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Survivor 5.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως ο Μάκης Μάτσας είχε αλλάξει το όνομά του πριν χρόνια για να είναι πιο σύντομο. Ωστόσο, ποιο είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με τη google, το πλήρες όνομα του τραγουδιστή είναι Χρυσοβαλάντης Αυγενικός.

Βαλάντης πραγματικό όνομα

Μάλιστα σε παλαιότερη δήλωσή του ο Βαλάντης είχε δηλώσει για την αλλαγή του ονόματός του: «Όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον κύριο Μάτσα, αφαίρεσε το «Χρυσό» για να το κάνει πιο σύντομο αλλά εγώ ένιωθα ότι κάτι έχασα από το όνομά μου οπότε ευκαιρία τώρα να το ξαναπάρω πίσω».

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Ποιος είναι ο παίκτης που σήμερα θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα αποχωριστεί τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου; Ακόμα οριστικό spoil δεν έχουμε αλλά ακλόνητο φαβορί και με βάση τις διαδικτυακές ψηφοφορίες είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σίγουρη θέση έχει η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είναι πανηγυρικά πρώτη και η αποχώρηση κρίνεται μεταξύ Ευρυδίκης και Βαλάντη. Τώρα αν η έκκληση του τραγουδιστή να μην τον ψηφίσουν επηρεάσει το κοινό ή αν ο Ατζούν έχει κάνει... παιχνιδάκια για να φύγει ο Βαλάντης που έχει θέμα υγείας και να μην φανεί ως οικειοθελής αποχώρηση θα το μάθουμε σε λίγες ώρες! Κανονική αποχώρηση λοιπόν ή οικειοθελή;

Προς το παρόν κρατήστε ότι η αποχώρηση κρίνεται μεταξύ των δύο.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share