Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Έξαλλη η Μελέτη με τον Βαλάντη - «Τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει όλους» (Video)

Τα πήρε κρανίο η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή

5 Ιανουαρίου 2022 10:24
Survivor 5: Έξαλλη η Μελέτη με τον Βαλάντη - «Τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει όλους» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», σχολίασαν μερικά αποσπάσματα από όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη με τον Βαλάντη! Παράληλα, το επεισόδιο μεταξύ Βαλάντη και Μυριέλλας συνεχίζεται με έναν τσακωμό άνευ προηγουμένου που θα δούμε στο σημερινό (05/01) επεισόδιο!

«Εμένα ο Βαλάντης με έχει εκνευρίσει γιατί κάθισαν και έβγαλαν τα άπλυτα τους στη φόρα, την ωραιότερη τοποθέτηση την είχε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος είπε ότι οι ομάδες γκρεμίζονται από μέσα και όχι από τους γύρω γύρω. Εκεί του έδωσε τη χειραψία του ο Βαλάντης, λέγοντας πως πρέπει να τον αποδεχτούνε όπως είναι, αλλά γιατί πρέπει να τον αποδεχτούν και οι άλλο όταν κάθεται και τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει έτσι;».

Survivor 5: «Μαλλιά κουβάρια» έγιναν Βαλάντης και Λάμπρος Κωνσταντάρας - «Είναι διπρόσωπος»

Μεγάλες είναι οι εντάσεις στο Survivor 5 με την παραλία των Διασήμων να έχει μετατραπεί σε... «ναρκοπέδιο». Κεντρικό πρόσωπο των καυγάδων είναι ο Βαλάντης, στο στόχαστρο του οποίου βρέθηκε τώρα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» σημείωσε με νόημα ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor ενώ προηγήθηκε έντονος καυγάς ανάμεσα τους.

«Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

«Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα επίθεση παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανες στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσες έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξοργισμένος προς τον συμπαίκτη του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share