Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/07 - Αποκλειστικό: Έριξε «άκυρο» για το Survivor 5 ο Ηλίας Μπόγδανος!

Ανατροπή δεδομένων - Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

23 Ιουλίου 2021 09:08
Survivor spoiler 23/07 - Αποκλειστικό: Έριξε «άκυρο» για το Survivor 5 ο Ηλίας Μπόγδανος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 είναι ήδη... στα σκαριά, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ετοιμάζει ήδη τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και να σπεύδει ολοταχώς να κλείσει μεγάλα ονόματα, ώστε να σημειωθεί ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία σε σύγκριση με την τέταρτη «έκδοση» του παιχνιδιού.

Ο Τούρκος παραγωγός κάνει αρκετές σκέψεις, ώστε να αποφασίσει το τι επιθυμεί να προσφέρει στο φιλοθεάμον κοινό τον προσεχή χειμώνα, καθώς φαίνεται πως για εκείνη την εποχή προορίζεται η προβολή του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, σε μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση.

Ανάμεσα στα πλάνα του, ο Ατζούν φαίνεται να έχει καταλήξει σε έναν... All Star κύκλο, επιθυμώντας τουλάχιστον για την ομάδα των Διασήμων να δούμε τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Survivor να αγωνίζονται και να παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο. Μεταξύ αυτών, ασφαλώς, μεγάλη του επιθυμία είναι να εντάξει και αρκετούς από τον τέταρτο κύκλο, με βάση την τηλεθέαση που κατέγραψε.

Survivor spoiler: Προβλήματα με τον Ηλία Μπόγδανο... λόγω κορωνοϊού

Ένα από τα ονόματα, που έχει κυκλώσει, είναι και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε πολύ αγαπητός από την πρώτη μέρα στο κοινό, με τη θετική ενέργεια και την αύρα του, φτάνοντας πάρα πολύ κοντά στο να κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να ήταν τελικά ο νικητής, αλλά και ο Ηλίας κέρδισε την αγάπη του κοινού, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τον Τούρκο παραγωγό. Τις τελευταίες μέρες, όμως, κι εκεί που φαινόταν να τον πείθει, έχει υπάρξει μια ανατροπή δεδομένων για υγειονομικούς λόγους.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, ο Ηλίας πέρασε πολύ δύσκολες μέρες, καθώς χρειάστηκε να φτάσει στο σημείο να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο, πάσχοντας από κορωνοϊό. Ο ίδιος γύρισε πια στο σπίτι του, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό, αλλά και... άκυρο στον Ατζούν.

Ο Ηλίας, στην επαφή που είχε με ανθρώπους της παραγωγής, επεσήμανε πως ήδη έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες. Μετά την πείνα και τις κακουχίες, ο ιός ήρθε να τον καταβάλει ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα να μη θέλει να περάσει ξανά αυτή την ταλαιπωρία. Ο Ατζούν και το επιτελείο του, βέβαια, προσπαθούν να τον πείσουν να αλλάξει άποψη και να ταξιδέψει κανονικά στον Άγιο Δομίνικο, όπου έχει παραδεχθεί πως έχει περάσει υπέροχες στιγμές.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share