Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/07 - Αποκλειστικό: Θέλει... σαν τρελός τον Γιάννη Σπαλιάρα ο Ατζούν!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

11 Ιουλίου 2021 10:42
Survivor spoiler 11/07 - Αποκλειστικό: Θέλει... σαν τρελός τον Γιάννη Σπαλιάρα ο Ατζούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο τέταρτος κύκλος του Survivor ολοκληρώθηκε, αλλά φυσικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί δε σταματά στην επιτυχία, που γνώρισε φέτος το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Τούρκο παραγωγό να βρίσκεται επί ποδός μαζί με την ομάδα του, ώστε να ετοιμάσουν μαζί τον πέμπτο κύκλο.

Το Survivor 5, από τη στιγμή που πέτυχε τόσο πολύ το φετινό εγχείρημα, πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι μονόδρομος, άλλωστε, για δύο λόγους. Ο ένας αφορά τον υψηλό πήχη, που τέθηκε φέτος, και ο δεύτερος σχετίζεται με το γεγονός, ότι προς το τέλος της σεζόν το παιχνίδι κούρασε με τη διάρκεια προβολής του, κάτι που πρέπει να ωθήσει τον Ατζούν σε κάτι καινοτόμο.

Ο ίδιος έχει καταλάβει αυτή την αναγκαιότητα και, για αυτό το λόγο, προχωρά στις αντίστοιχες ενέργειες, ώστε να εξασφαλίσει πως και το Survivor 5 θα έχει την επιτυχία του τέταρτου και του πρώτου κύκλου, που μέχρι τώρα είναι οι κορυφαίοι στην ιστορία της παραγωγής του ΣΚΑΪ.

Θέλει ξανά πίσω στον Άγιο Δομίνικο τον Σπαλιάρα ο Ατζούν

Κάπως έτσι, φαίνεται να έχει καταλήξει οριστικά στην απόφαση ενός All Star παιχνιδιού, ειδικά από την πλευρά των Διασήμων. Αυτό που θέλει, δηλαδή, είναι να φέρει πίσω στον Άγιο Δομίνικο παίκτες, που ξεχώρισαν στους προηγούμενους κύκλους, προκειμένου με το «μείγμα» να δημιουργήσει ένα ριάλιτι, που καμία σχέση δε θα έχει με τα προηγούμενα.

Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται πως επιθυμεί την ένταξη του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο «Σπαλ» αποτελεί από μόνος του μια ξεχωριστή προσωπικότητα και στο Survivor είχε γίνει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντας άφθονες στιγμές με γέλιο, ειδικά όταν... προσευχόταν στον ήλιο για λίγο φαγητό.

Η δήλωσή του για τις... 4.000 γυναίκες, άλλωστε, είναι μέχρι και σήμερα πολυσυζητημένη, με τον ηθοποιό και μοντέλο να είναι πιθανό σύντομα να προσεγγιστεί από τον Τούρκο, ώστε να συνεργαστούν ξανά. Το Survivor, άλλωστε, είναι και... οικογενειακή του υπόθεση, αφού στον 4ο κύκλο είδαμε τον ανιψιό του, Παύλο Γαλακτερό, με τον Σπαλιάρα να σχολιάζει συχνά όσα γίνονταν στο παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share