Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Survivor 4: «Απασφάλισε» ο Σπαλιάρας - «Δεν μπορεί να πεινάς τόσο καιρό και να μπαίνουν τόσοι παίκτες»

Μίλησε και για την επικοινωνία του με Κοψιδά-Παύλο

20 Απριλίου 2021 17:17
Survivor 4: «Απασφάλισε» ο Σπαλιάρας - «Δεν μπορεί να πεινάς τόσο καιρό και να μπαίνουν τόσοι παίκτες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος με την παραγωγή του Survivor εμφανίστηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, με τον ηθοποιό να αναφέρεται στην είσοδο τόσων παικτών στο φετινό ριάλιτι, τη στιγμή που όσοι μπήκαν από την πρώτη μέρα, πέρασαν ένα σημαντικό διάστημα με πείνα και κακουχίες.

Την ίδια στιγμή ο ηθοποιός, μετά τις προηγούμενες αποκαλύψεις του, μίλησε για τη σχέση του με τον Παύλο Γαλακτερό ο οποίος είναι ανιψιός του καθώς και για τον συνεργάτη του, Γιώργο Κοψιδά με τον οποίο μίλησε αρκετά πριν μπει στο παιχνίδι.

Survivor 4: Το σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα για το ριάλιτι

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει το Survivor, αλλά το παρακολουθώ. Είναι ένα πρόγραμμα που μου έκανε πάρα πολύ καλό, κέρδισα την αγάπη του κόσμου μέσα από αυτό οπότε δεν θα μπορούσα να του γυρίσω την πλάτη μου. Φέτος είναι λιγότερο αγωνιστικό και περισσότερο ριάλιτι.

Ο κόσμος δεν ασχολείται τόσο με το ποιος είναι καλός στα αγωνίσματα αλλά με την καθημερινότητα και όλα αυτά που δημιουργούνται στη συμβίωση. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, ούτε κάποια ομάδα. Επίσης το γεγονός ότι αλλάζουν τόσο συχνά οι ομάδες εμένα δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι άδικο που μπήκαν τόσοι παίκτες, κυρίως γι΄αυτούς που έχουν ήδη πεινάσει κάποιους μήνες. Και ποιος μου λέει ότι δεν μεταφέρει πληροφορίες;

Ο Παύλος είναι μία πολύ αξιοπρεπής παρουσία στο φετινό Survivor. Έχει ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα του. Ντρεπόταν να με πάρει, είναι μαζεμένο παιδί. Μίλησα λίγο με τη Νάνσυ και τον Παύλο πριν μπει μέσα. Αυτός που με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε πριν μπει στο Survivor ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στο "Μίλα μου Βρώμικα". Μιλήσαμε 3 ώρες και του εξήγησα.

Ήταν λίγο υπερβολικός ο τρόπος με τον οποίο έφυγε, γιατί όλοι ξέρουμε από πριν πού πηγαίνουμε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share