Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Σε καραντίνα Άννα Μαρία και Μπάρτζης - Ενημέρωσαν για την υγεία τους

Ποια είναι η κατάστασή τους;

5 Ιουλίου 2021 22:31
Survivor 4: Σε καραντίνα Άννα Μαρία και Μπάρτζης - Ενημέρωσαν για την υγεία τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε καραντίνα βρίσκονται η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, με τους δύο πρώην παίκτες του Survivor να απουσιάζουν από τον τελικό, λόγω της επαφής με τον Τζέιμς Καφετζή, τη στιγμή που και η Αγγελική Λάμπρη δεν μπορούσε να είναι στο Γαλάτσι.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα πως εκτός από τους παίκτες που απουσιάζαν το βράδυ της Δευτέρας, από το Γαλάτσι λείπουν και ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη και η Αγγελική Λάμπρη.

Survivor 4: Η κατάσταση των Μπάρτζη και Άννας Μαρίας μετά την επαφή με τον Τζέιμς

Χθες, τόσο ο Τζέιμς όσο και η Νικολέττα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό λίγο πριν την έναρξη του live, για αυτό και χρειάστηκε άμεσα να επιστρέψουν σπίτι.

Οι τρεις όμως προαναφερθέντες παίκτες ήρθαν σε αρκετά κοντινή απόσταση μαζί τους για αυτό και χρειάζεται να παραμείνουν σε καραντίνα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη προχώρησε και σε μια αντίστοιχη ανάρτηση, δηλώνοντας πως μένει σε καραντίνα και πως πρόκειται να υποβληθεί και σε τεστ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Νίκος Μπάρτζης, με αμφότερους να στηρίζουν τον Ηλία Μπόγδανο.

Άννα Μαρία καραντίνα

Νίκος Μπάρτζης καραντίνα

Το τροχαίο της παρέας των τριών που ανησύχησε

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος χθες (26/6) στην εκπομπή «Σου Κου Family» και μίλησε για ένα περιστατικό, όπου ενεπλάκη με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, αποκάλυψε πως μετά την παρουσία τους στα Mad Video Music Awards, είχαν ένα ατύχημα στο δρόμο, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ταξί τους.

Συγκεκριμένα, με τον Νίκο και την Άννα Μαρία Βέλλη, μετά το show αποφάσισαν να πάνε να πιούν ένα ποτό και να το γιορτάσουν, κάνοντας εξαιρετική παρέα μετά τον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, επειδή ήπιαν δυο παραπάνω, πήραν ταξί για να γυρίσουν σπίτι. Στο δρόμο λοιπόν, αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους.

Ο Τζέιμς και το τροχαίο με Άννα Μαρία και Μπάρτζη

«Συγγνώμη αν φαίνομαι κουρασμένος αλλά κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες μετά από Mad. Μετά βγήκαμε, ήπιαμε 2 ποτάκια παραπάνω, οπότε είπαμε να μην οδηγήσω και να πάρουμε ταξί, που είναι και το πιο υπεύθυνο. Αλλά κάποιος άλλος που είχε πιει, έπιασε το τιμόνι κι έπεσε επάνω μας. Δεν έχω κοιμηθεί και δεν χτύπησε κανείς.

Η ουσία είναι όταν αποφασίσεις να πιάσεις το τιμόνι κι είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν επηρεάζεσαι μόνο εσύ αλλά επηρεάζεις και την ζωή κάποιου αλλουνού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share