Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Εκτός τελικού Μπάρτζης, Άννα Μαρία και Λάμπρη

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας τους έχοντας έρθει σε επαφή με Τζέιμς και Νικολέτα

5 Ιουλίου 2021 21:39
Survivor 4: Εκτός τελικού Μπάρτζης, Άννα Μαρία και Λάμπρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αποψινός τελικός του Survivor 4 μόλις ξεκίνησε και ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους παρευρισκόμενους.

Ο παρουσιαστής χαιρέτησε τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αμέσως μετά έσπευσε να ανακοινώσει πως η Άννα Μαρία, ο Νίκος Μπάρτζης και η Αγγελική Λάμπρη απουσιάζουν, πιθανότατα γιατί ήρθαν σε επαφή με τον Τζέιμς και την Νικολέττα, που είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως όλοι έχουν υποβληθεί σε αρκετά τεστ, πως όλα τα μέτρα έχουν παρθεί ενώ παρακάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να μην βγάλουν τις μάσκες προστασίας.

Στην αντεπίθεση η Μαριαλένα για Τζέιμς και Μπάρτζη - «Με χρησιμοποίησαν...»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για όλα σχετικά με όσα συνέβησαν στο φετινό Survivor, με την παίκτρια να αναφέρεται και στην κόντρα της με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η ίδια, ξεσπώντας παράλληλα σε δάκρυα, έκανε αποκαλύψεις για το τι τους είχε πει για τον Σάκη και το πώς είχαν βρεθεί κοντά, κατηγορώντας τους για χρησιμοποίηση της σχέσης της με τον Κατσούλη.

Survivor 4: Η απάντηση της Μαριαλένας σε Τζέιμς και Μπάρτζη

«Με τα παιδιά ήμουν δεμένη τους πρώτους δύο μήνες, ήρθαμε κοντά. Πραγματικά όμως δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, τι θέλει από εσένα, αν σε χρησιμοποιεί ή αν σκέφτεται πίσω από αυτό που σου λέει κάτι άλλο. Τους είχα εκμυστηρευτεί την ιστορία μου με τον Σάκη, τον τρόπο που ακριβώς χωρίσαμε, τους τα είχα πει όλα ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Εγώ εμπιστευόμουν με τα μούτρα όποιον έβλεπα.

Παρερμήνευσαν την ιστορία που τους είπα με τον Σάκη, έβγαλαν κάτι άλλο από αυτό που ίσχυε, το φούσκωσαν και το διόγκωναν συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε μετά εις βάρος μου. Επειδή είδαν μετά ότι τα πάμε καλά με τον Σάκη και πάμε και καλά αγωνιστικά, εκεί στράβωσε το πράγμα. Εγώ δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα είμαι με τον Σάκη και δεν θα είμαι με τα παιδιά. Είχαν προηγηθεί κάποια πράγματα, με είχαν στενοχωρήσει κάποια πράγματα που έκαναν και με έφεραν πιο κοντά στον Σάκη.

Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε τίποτα απέξω, επειδή ξέρει ότι επηρεάζομαι. Δεν ισχύει ότι απομακρύνθηκα από τα παιδιά επειδή υποτίθεται ότι μου μετέφερανπως είναι οι πιο μισητοί έξω», τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share