Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα για τον Γιώργο Λιβάνη! "Συνέχεια τον σκεφτόμουν..."

" Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση!"

5 Ιουλίου 2021 14:16
Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα για τον Γιώργο Λιβάνη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα, εννοείται, από τα θέματα που πολυσυζητήθηκαν στο Survivor ήταν η σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη καθώς έξω είχε έναν... σύντροφο η πρώην παίκτρια, τον Γιώργο Λιβάνη.

Επιτέλους σήμερα, Δευτέρα 5/7, λίγο μετά τον ημιτελικό του ριάλιτι η Μαριαλένα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, και μίλησε με πολύ ωραία λόγια για τον τραγουδιστή ενώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της. Τα μάτια της κοκκίνησαν και ζήτησαν από την παραγωγή να της φέρει χαρτομάντιλα...

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για τον Γιώργο Λιβάνη

«Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί».

«Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έβαλε τα κλάματα.

«Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα, ήταν η πραγματικότητά μου. Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι με ξέρει και δεν θα το παρεξηγήσει. Όμως όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα παρεξηγούμουν. Μπορεί έξω να θέλεις μια αγκαλιά, αλλά στο παιχνίδι θέλεις δέκα», εξήγησε.

Βέβαια, να τονίσουμε πως εμείς γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος Λιβάνης έχει προχωρήσει την ζωή του αλλά... ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!

Λίγο μετά η Μαριαλένα ξεκαθάρισε την θέση της και για όσα ειπώθηκαν για τον Σάκη Κατσούλη και την σχέση τους.

Survivor: Μαριαλένα για Σάκη: "Toν αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ"

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να βρεθεί στην τριάδα των φιναλίστ του Survivor αλλά κάπου εκεί τελείωσε το όνειρο για εκείνη αφού απέναντι από τον Σάκη στον αποψινό τελικό θα βρεθεί ο Ηλίας Μπόγδανος μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, λοιπόν, λίγες ώρες μετά τον ημιτελικό εμφανίστηκε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων μίλησε ξεκάθαρα πρώτη φορά για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη βάζοντας τέλος σε κάθε φήμη.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για τον Σάκη

«Δεν είχα ιδέα ότι ο Σάκης θα έμπαινε στο παιχνίδι. Δεν κάναμε δήλωση συμμετοχής μαζί με τον Σάκη για το Survivor. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε και δε μιλάγαμε. Δεν είχαμε επικοινωνία. Μετά τον είδα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ. Γενικά δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα για τον Σάκη. Είχαμε χωρίσει με τον τρόπο που είχαμε χωρίσει, δεν είχαμε μιλήσει ξανά. Μπήκε ο Σάκης με τη Χριστίνα και έπαθα εγκεφαλικά. Μετά όταν μίλησα με τον Σάκη και τη Χριστίνα… Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι.

Survivor 4 - Μαριαλένα για Σάκη:

Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Toν αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Αν πω το τέλος, είναι τέλος. Στο αγωνιστικό τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί. Έχουν μιλήσει όλοι για εμάς, εκτός από μένα. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται (για βία) στο χωρισμό μας με τον Σάκη. Πραγματικά γελάω. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας.

Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν ήξερα τι θα γίνει. Μπήκα για τα αγωνίσματα. Πραγματικά νιώθω ότι ήμουν στη ζούγκλα και ήρθα σε άλλη ζούγκλα. Η μαμά μου όταν βλέπει το παιδί της να είναι στενοχωρημένο, θέλει να το προστατέψει. Έμαθα ότι η μαμά μου φόρτωσε. Είναι πάρα πολύ αθώα. Πολύ αληθινός άνθρωπος, αλλά δεν έχει μέτρο. Δεν φιλτράρει αυτά που λέει. Ό,τι σκέφτεται το λέει. Της είπα να μην ξαναμιλήσει.

Μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω τι έχει περάσει. Φοβήθηκα. Δεν είχε το στοπ, γιατί ντρέπεται να πει όχι. Και η γιαγιά μου είναι μαμά της μαμάς μου. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε τη γνώμη της καις συνέχεια τσακωνόμασταν» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης για φέτος

Οι πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, ώρα 08:23 το πρωί δίνουν προβάδισμα στον Σάκη Κατσούλη! Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται μέχρι στιγμής πως θα είναι αυτός που θα σηκώσει το έπαθλο! Ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο! Όλο αυτό το διάστημα ξέρατε πως παλεύαμε καθημερινά για να σας μεταφέρουμε έγκυρα spoils αλλά από ένα σημείο και μετά η κατάσταση δυσκόλεψε!

Αν έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία μέσα στην ημέρα θα κάνουμε update εδώ αλλιώς... θα δούμε τι θα συμβεί το βράδυ! Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για το παιχνίδι των ανατροπών...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share