Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Στον τελικό Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος - Τρίτη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Ακόμα μια επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr

5 Ιουλίου 2021 00:33
Survivor 4: Στον τελικό Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος - Τρίτη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 4, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να... αποχαιρετά και στον μεγάλο τελικό να πηγαίνουν Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος!

Το βράδυ της Κυριακής το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ τον ημιτελικό του τέταρτου κύκλου του Survivor.

Στις 21:00 η ώρα ακριβώς ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό live από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου.

Survivor 4: Στον τελικό Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος

Στην έναρξη ο παρουσιαστής υποδέχτηκε τους τέσσερις παίκτες που είχαν απομείνει και ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κόρομι είναι αυτός που δεν θα συνεχίσει για την διεκδίκηση του επάθλου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι τηλεθεατές έπρεπε να δώσουν τη θετική τους ψήφο είτε στον Σάκη Κατσούλη, είτε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, είτε στον Ηλία Μπόγδανο.

Μόνο δύο από αυτούς θα μπορούσαν να περάσουν στον τελικό της Δευτέρας.

Τελικά, ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του από την παραγωγή τον φάκελο και αποκάλυψε τους δύο παίκτες που περνάνε στον τελικό αλλά και τον διαγωνιζόμενο που αποχωρεί.

Αυτή που αποχώρησε στο τέλος του ημιτελικού ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι έτσι λοιπόν στον μεγάλο τελικό του Survivor πέρασαν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο ο Σάκης όσο και ο Ηλίας πανηγύρισαν την πρόκρισή τους.

Survivor 4 - ημιτελικός: Σάκης και Ηλίας συνάντησαν τις οικογένειες τους - Ξέσπασαν σε κλάματα!

Μετά την συνάντηση που είχε η Μαριαλένα και ο Κόρο με τους γονείς τους, σειρά φυσικά είχε ο Σάκης και ο Ηλίας, που είχαν πάρει ήδη το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Οι δύο φιναλίστ λοιπόν μετά από 7 μήνες, είχαν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν ξανά τους δικούς τους ανθρώπους και να πουν όσο προλάβουν τα νέα τους.

Τον Σάκη τον περίμεναν οι γονείς και η αδερφή του, ενώ τον Ηλία οι γονείς του. Φυσικά, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να αγκαλιάζονται.

Να σημειώσουμε ότι και οι 4 οικογένειες των παικτών έχουν υποβληθεί σε αρκετά τεστ κορωνοϊού και έχουν τηρηθεί όλα τα μέτρα.

Survivor 4: Θετική στον κορωνοϊό, στο τεστ έξω από το πλατό, η Νικολέτα Μαυρίδη - Ήρθε σε επαφή με πολλούς συμπαίκτες της

Απούσα από τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor, τη νύχτα της Κυριακής, ήταν η Νικολέτα Μαυρίδη, παρότι αρχικά είχε δώσει το παρόν!

Η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αν και βρέθηκε στον χώρο διεξαγωγής του ημιτελικού, δεν εμφανίστηκε ποτέ στη live μετάδοση μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του φετινού κύκλου.

Κάτι που προκάλεσε, εύλογα, ερωτηματικά στους τηλεθεατές. Γι’ αυτό και ήρθε η Νικολέτα Μαυρίδη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό να αποκαλύψει την αλήθεια για τον λόγο που δεν την είδαμε ποτέ μπροστά από τις κάμερες μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημείωσε στα stories που δημοσίευσε, ο λόγος που την κράτησε μακριά από τις κάμερες είναι… ο κορωνοϊός! Ωστόσο η είδηση αυτή προκαλεί συναγερμό στην παραγωγή αφού η Νικολέτα ήρθε σε επαφή με άλλους παίκτες του Survivor ενώ η κάμερα την είχε "πιάσει" να μην φοράει μάσκα!

Survivor 4: Θετική στον κορωνοϊό, στο τεστ έξω από το πλατό, η Νικολέτα Μαυρίδη - Ήρθε σε επαφή με πολλούς συμπαίκτες της

Survivor 4 - James Καφετζής: Έφυγε από το Γαλάτσι και βλέπει από το σπίτι του στην "αγκαλιά" της Maxite τον ημιτελικό!

Μία από τις πιο ηχηρές στον αποψινό ημιτελικό του Survivor είναι αυτή του Τζέιμς Καφετζή, αν και ο Ροδίτης παίκτης αρχικά βρέθηκε στο Γαλάτσι.

Μυστήριο πλανάται γύρω από την αιτία που τον κράτησε μακριά από τη βραδιά καθώς ο Γιώργος Λιανός αρκέστηκε στους «προσωπικούς λόγους» που επικαλέστηκαν όσοι παίκτες δεν παρευρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Ωστόσο, το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πρώην παίκτη του ριάλιτι που τον απεικονίζουν μαζί με την πρώην σύντροφό του, Maxine Dold, στο Γαλάτσι, προτού όπως φαίνεται αποχωρήσει τελικά.

Παρ΄όλα αυτά, ο Τζέιμς παρακολούθησε τον ημιτελικό στην τηλεόραση παρέα με τη Maxine και ανέβασε μάλιστα story στο Instagram, στο οποίο διάλεξε να φαίνεται ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης, στην οθόνη.

Survivor 4 - James Καφετζής: Έφυγε από το Γαλάτσι και βλέπει από το σπίτι του στην

Survivor 4 - ημιτελικός: Κόρο και Μαριαλένα συνάντησαν μετά από 7 μήνες τις οικογένειες τους

Ο αποψινός ημιτελικός του Survivor 4 ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά, με τον δύο φιναλίστ, Μαριαλένα και Κόρομι να μπαίνουν στο στάδιο.

Οι δύο παίκτες προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις, ενώ είχαν σοκαριστεί με το πόσος κόσμος τους περίμενε γα να τους απολαύσει από κοντά.

Αμέσως μετά, η παραγωγή είχε ετοιμάσει δύο βίντεο, στα οποία οι δυο παίκτες συναντήθηκαν μετά από 7 μήνες με τις οικογένειες τους!

Συγκεκριμένα, τον Κόρομι τον περίμενε ο αδερφός και οι γονείς του, ενώ την Μαριαλένα οι γονείς και τα δύο αδέρφια της. Μάλιστα, γνωρίσαμε για πρώτη φορά και τον πατέρα της Μαριαλένας, ο οποίος δεν μπορούσε στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Φυσικά, τα κλάματα και οι αγκαλιές δεν σταμάτησαν λεπτό και προσπάθησαν να πουν όσα νέα μπορούσαν, καθώς είχαν πολύ λίγα λεπτά στην διάθεση τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share