Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Ο ΣΚΑΙ έπρεπε να εκκενώσει το θέατρο, να κάνει απολύμανση και να αναβληθεί ο ημιτελικός! Σάλος με το θετικό κρούσμα της Νικολέτας Μαυρίδη

Αναβρασμός στο κανάλι, έξαλλοι με την Νικολέτα που το διέρρευσε

5 Ιουλίου 2021 13:30
Survivor: Ο ΣΚΑΙ έπρεπε να εκκενώσει το θέατρο, να κάνει απολύμανση και να αναβληθεί ο ημιτελικός! Σάλος με το θετικό κρούσμα της Νικολέτας Μαυρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τον ημιτελικό του Survivor 4 και κατά πόσο τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό!

Συγκεκριμένα, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Athensmagazine.gr, η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε θετική στον covid-19, στα τεστ που διενεργήθηκαν έξω από το θέατρο που διεξήχθη ο ημιτελικός και ήρθε σε επαφή σχεδόν με όλους τους πρώην συμπαίκτες της, όντας θετική στον κορωνοϊό χωρίς να το γνωρίζει!

Ωστόσο σύμφωνα με το πρωτόκολλο ο ΣΚΑΙ θα έπρεπε αμέσως να διώξει όλους από τον χώρο, να γίνει απολύμανση και να αναβληθεί ο ημιτελικός για σήμερα! Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και εκτός αυτού δεν απομακρύνθηκαν από το χώρο ούτε οι παίκτες που ήρθαν σε επαφή με την Νικολέτα Μαυρίδη, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που φωτογραφήθηκαν μαζί της στον περιβάλλοντα χώρο!

Ο ΣΚΑΙ έπρεπε να εκκενώσει το στάδιο, να κάνει απολύμανση και να αναβληθεί ο ημιτελικός! Σάλος με το θετικό κρούσμα της Νικολέτας Μαυρίδη

Παύλος Γαλακτερός, Ελένη Χαμπέρη και Καρολίνα Καλύβα πήγαν μαζί με την Νικολέτα στο Γαλάτσι, ωστόσο τους είδαμε να παίρνουν μέρος κανονικά στον ημιτελικό και να κάθονται δίπλα σε άλλους συμπαίκτες! Όλο αυτό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο κανάλι, το οποίο φέρεται να είναι αρκετά νευριασμένο με την πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία βγήκε και είπε δημόσια ότι ο λόγος που δεν έδωσε το παρόν στον ημιτελικό ήταν ότι διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό!

Survivor spoiler 05/07: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα του χθεσινού ημιτελικού!

Survivor spoiler: Μπορεί επισήμως ο ΣΚΑΙ να μην διαρρέει το παραμικρό σχετικά με τα αποτελέσματα του ημιτελικού όμως χτες Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος είχαν εύκολο έργο!

Πρώτο το Athensmagazine.gr από τα πρώτα λεπτά της χθεσινής ψηφοφορίας σας είχε αποκαλύψει πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε μείνει αρκετά πίσω σε ψήφους κάτι που θα την έβγαζε από τον τελικό! Και έτσι και έγινε. Η Μαριαλένα δεν κατάφερε ούτε λεπτό να ανταγωνιστεί τα δύο παιδιά, τα οποία και είχε ξεχωρίσει στην ψηφοφορία.

Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αφού δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, είναι πως ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στη πρώτη θέση, με μικρή διαφορά από τον Σάκη Κατσούλη, κάτι που βάζει φωτιά εν όψει του σημερινού τελικού!

Survivor spoiler 05/07: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα του χθεσινού ημιτελικού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συγκέντρωσε ένα ποσοστό γύρω στο 15% με το υπόλοιπο ποσοστό να διασπάται δια δύο σε Ηλία Μπόγδανο και Σάκη Κατσούλη, με τον πρώτο να μετρά ελάχιστες ψήφους περισσότερους.

Κάτι που όμως μπορεί να αλλάξει στον τελικό, μιας και ο Σάκης θα πάρει και τις ψήφους της Μαριαλένας πιθανότατα!

Survivor spoiler 05/07: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 4!

Survivor spoiler: Το Survivor 4 έφτασε στο τέλος του με τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα (05/07) και ο νικητής να βγαίνει ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη!

Μπορεί ακόμα οι τηλεφωνικές γραμμές να μην έχουν ανοίξει, κάτι που θα γίνει αμέσως μόλις ξεκινήσει ο τελικός και ο λόγος που έχει συμβεί αυτό είναι επειδή ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή δεν θέλει να διαρρεύσει το παραμικρό! Από την στιγμή όμως που υπάρχουν οι διαδικτυακές ψηφοφορίες μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη ιδέα για το τι θα δούμε απόψε!

Σίγουρα οι ψηφοφορίες αυτές δεν είναι έγκυρες αλλά σπανίως πέφτουν εκτός και μας δείχνουν την τάση του τηλεοπτικού κοινού. Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις λοιπόν; Ότι πάμε για βραδιά θρίλερ με τα πάντα να ανατρέπονται!

Survivor spoiler 05/07: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα του χθεσινού ημιτελικού!

Survivor spoiler 05/07: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 και των 100.000 ευρώ;

Οι πρώτες ενδείξεις λοιπόν δείχνουν ντέρμπι όμως υπάρχει ένα παιδί που προηγείται έστω και ελάχιστα! Αυτός είναι ο... Σάκης Κατσούλης! Ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης του Survivor 4, βάση στατιστικών, είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τη νίκη αφού σχεδόν σ' όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες προηγείται (με μικρή ωστόσο διαφορά) ενώ στον τελικό αναμένεται να πάρει και τις ψήφους που πήρε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον χθεσινό ημιτελικό.

Επίσης πληροφορίες του Athensmagazine.gr από το Άλσος Βεϊκου, όπου διεξήχθη ο χθεσινός ημιτελικός, αναφέρουν πως το ρεύμα δείχνει Σάκη Κατσούλη! Μπορεί στην τηλεόραση να ακουγόντουσαν αρκετά συνθήματα και για τον Ηλία, όμως εκτός πλατό γινόταν ένας μικρός πανικός για τον Σάκη θυμίζοντας εποχές... Ντάνου!

Επομένως ο Σάκης Κατσούλης φαντάζει για το μεγάλο φαβορί, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στην ψηφοφορία που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, με τις τηλεφωνικές γραμμές να παραμένουν ανοικτές για σχεδόν τέσσερις ώρες και το όνομα του νικητή να ανακοινώνεται γύρω στις 02:00 το μεσάνυχτα! Πάμε για βραδιά θρίλερ...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share