Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/07: Αυτός ο παίκτης μένει εκτός τελικού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

4 Ιουλίου 2021 23:07
Survivor spoiler 05/07: Αυτός ο παίκτης μένει εκτός τελικού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 05/07: Μπορεί ακόμα η ψηφοφορία για τους δύο παίκτες που θέλετε να περάσουν στον τελικό να βρίσκεται σε εξέλιξη όμως το αποτέλεσμα δείχνει ήδη να έχει διαμορφωθεί!

Συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr έχει τρυπώσει στις τηλεφωνικές γραμμές και έχει μάθει το αρχικό αποτέλεσμα! Ακόμα απομένει πάνω από μια ώρα για να κλείσουν οι τηλεφωνικές γραμμές αλλά το αποτέλεσμα δείχνει πολύ δύσκολο να ανατραπεί, ενώ φαίνεται να υπάρχει και μια μίνι έκπληξη στη πρώτη θέση!

Survivor spoiler 05/07: Αυτός ο παίκτης μένει εκτός τελικού!

Αρχικά τα πράγματα είναι λίγο πολύ όπως τα περιμέναμε αφού από τις πρώτες ψήφους φαίνεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι αυτή που μένει πίσω και πιθανότητα εκτός τελικού, ενώ στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος και όχι ο Σάκης Κατσούλης, όπως πολλοί θα περίμεναν!

Βέβαια αυτό είναι λίγο πολύ λογικό καθώς οι ψήφοι του Σάκη και της Μαριαλένας στον τελικό θα είναι... ένα, με τον Σάκη να έχει σαφέστατο προβάδισμα! Ωστόσο προς το παρόν φαίνεται η Μαριαλένα να κοιμάται... σπίτι της απόψε!

Survivor 4 - ημιτελικός: Κόρο και Μαριαλένα συνάντησαν μετά από 7 μήνες τις οικογένειες τους

Ο αποψινός ημιτελικός του Survivor 4 ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά, με τον δύο φιναλίστ, Μαριαλένα και Κόρομι να μπαίνουν στο στάδιο.

Οι δύο παίκτες προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις, ενώ είχαν σοκαριστεί με το πόσος κόσμος τους περίμενε γα να τους απολαύσει από κοντά.

Αμέσως μετά, η παραγωγή είχε ετοιμάσει δύο βίντεο, στα οποία οι δυο παίκτες συναντήθηκαν μετά από 7 μήνες με τις οικογένειες τους!

Συγκεκριμένα, τον Κόρομι τον περίμενε ο αδερφός και οι γονείς του, ενώ την Μαριαλένα οι γονείς και τα δύο αδέρφια της. Μάλιστα, γνωρίσαμε για πρώτη φορά και τον πατέρα της Μαριαλένας, ο οποίος δεν μπορούσε στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Φυσικά, τα κλάματα και οι αγκαλιές δεν σταμάτησαν λεπτό και προσπάθησαν να πουν όσα νέα μπορούσαν, καθώς είχαν πολύ λίγα λεπτά στην διάθεση τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share