Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 20/06: Θρίλερ στον τελικό - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

20 Ιουνίου 2021 10:12
Survivor spoiler 20/06: Θρίλερ στον τελικό - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Γιώργος Λιανός το είπε επίσημα, όπως το βλέπουμε στο trailer. Στο Survivor έμειναν μόνο δύο εβδομάδες πια, μέχρι οι παίκτες να φύγουν από τη Δομινικανή Δημοκρατία και να γυρίσουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Θα έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες μέσα από κακουχίες, δυσκολίες και μια πραγματική κατάσταση ενστίκτου επιβίωσης, από την οποία θα έχουν περάσει οι παίκτες, προκειμένου να φτάσουν μέχρι την τελική ευθεία και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο μεγάλος τελικός, λοιπόν, έρχεται και φαίνεται πως τρεις είναι οι παίκτες, που θα βρεθούν στην Ελλάδα για να αναμετρηθούν. Κι αυτό, επειδή, μετά τη σημερινή (20/6) αποχώρηση, για την οποία ήδη γνωρίζουμε ποιος θα φύγει, θα ακολουθήσουν λογικά άλλες δύο στις επόμενες ισάριθμες εβδομάδες, αν και ο Λιανός θα ξεκαθαρίσει σύντομα το ποια θα είναι η διαδικασία, μέχρι την ανάδειξη του νικητή, γυρίζοντας στην χώρα.

Survivor spoiler: Τα μεγάλα φαβορί και ο νικητής του ριάλιτι

Ποιοι, όμως, έχουν το προβάδισμα για την νίκη και ποιος διαθέτει τον πρώτο λόγο για το μεγάλο έπαθλο; Η διαίσθηση των περισσότερων είναι, ότι οι δύο επικρατέστεροι δεν είναι άλλοι από τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο, με το Athensmagazine.gr να πραγματοποιεί μια μεγάλη ψηφοφορία ανάμεσα στους εν λόγω παίκτες.

Πάνω από 3.500 άτομα ψήφισαν και αποτελεί ένα καλό δείγμα, ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα για το ποιος κερδίζει. Ποιος, επομένως, έχει το μεγάλο προβάδισμα εν όψει του θρίλερ του τελικού;

Η λέξη «θρίλερ» που χρησιμοποιήσαμε μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτό, γιατί τα ποσοστά δεν είναι πολύ μακριά, αλλά δίνουν σαφές φαβορί. Ο Σάκης Κατσούλης, συγκεκριμένα, βρίσκεται μπροστά με 55% έναντι 45% του Ηλία, αν και αυτά μπορούν να ανατραπούν στις επόμενες εβδομάδες. Το σίγουρο είναι, ότι έχει τον πρώτο λόγο και νικητής, μάλλον, θα είναι κάποιος από τους παίκτες, που μπήκαν στην πορεία του ριάλιτι.

Survivor spoiler μεγάλος νικητής

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share