Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 20/06: Η αποχώρηση δύο εβδομάδες πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα - Ράκος ψυχολογικά οι παίκτες

Πλαντάζουν όλοι στο κλάμα - Ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο;

19 Ιουνίου 2021 12:29
Survivor trailer 20/06: Η αποχώρηση δύο εβδομάδες πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα - Ράκος ψυχολογικά οι παίκτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor επιστρέφει αύριο (20/6) το βράδυ με νέο επεισόδιο, στο οποίο και θα δούμε ουκ ολίγα περιστατικά, τα οποία θα προκαλέσουν συγκίνηση, με τους παίκτες να είναι ράκος ψυχολογικά.

Το νέο trailer ξεκινά με τον Ηλία Μπόγδανο να μην κρύβει τη συγκίνησή του για το πώς εξελίχθηκαν όλα από το πάρτι της ένωσης κι έπειτα, με τη δημιουργία της καλύβας των Amigos και το ότι έχουμε φτάσει μέχρι το κρίσιμο σημείο των τελευταίων αποχωρήσεων, πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα.

Survivor trailer: Το μεγάλο έπαθλο με τους Ρουμάνους και η αποχώρηση

Στο στίβο μάχης, πάντως, οι Έλληνες με τους Ρουμάνους Survivors θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα. Οι μπλε και οι κόκκινοι παίκτες από τις δύο χώρες θα αγωνιστούν για ένα σπουδαίο έπαθλο κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως έμειναν μόνο δύο εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο για όσους τα καταφέρουν. «Είμαστε σαν αδέλφια», ακούγεται να λέει ο «Κόρο» και όλοι κλαίνε με λυγμούς. Ποιος, όμως, θα αποχωρήσει;

Survivor spoiler 19/06: Ραγδαίες εξελίξεις - Αποχωρεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Survivor spoiler: Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο Survivor, καθώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιάζει να βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με συνέπεια να ζητά από την παραγωγή να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι μήνες αυτοί δεν ήταν και τόσο εύκολοι για τη Μαριαλένα, αφού πέρα από το κομμάτι της επιβίωσης, είδε και την προσωπική της ζωή να της κάνει... πλάκα, με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι. Και μπορεί οι δυο τους να «κόλλησαν» και να ήρθαν ξανά κοντά αμέσως, παρόλα αυτά, η νεαρή γυμνάστρια δείχνει να μην έχει άλλες αντοχές.

Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο σημαντικό στο συγκεκριμένο ριάλιτι και δεν είναι τυχαίο που πολλοί παίκτες κατά την αποχώρησή τους παραδέχονται πως περισσότερο ταλαιπωρήθηκαν από τη διάθεσή τους παρά από την πείνα και τις κακουχίες.

Η Μαριαλένα λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχει απομονωθεί. Η αποχώρηση του Ντάφυ, άφησε πίσω μόνο του το πρώην ζευγάρι και πλέον η Μαριαλένα έχει ως μοναδικό στήριγμα τον Σάκη, ο οποίος φυσικά βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει καθημερινά.

Survivor spoiler: Ένα «βήμα» πριν από την αποχώρηση η Μαριαλένα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα αφού η Μαριαλένα, μετά τους συνεχόμενους καυγάδες με τους Amigos, και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό που είχε πριν από μερικές μέρες ξέσπασε στο δάσος μόλις έφυγαν οι κάμερες.

Ο Σάκης προσπάθησε να την ηρεμήσει ωστόσο εκείνη ήταν έτοιμη να πάει να ζητήσει να αποχωρήσει, απόφαση που πήρε αμέσως πίσω αφού σκέφτηκε πως το παιχνίδι φτάνει σε λίγο καιρό στο τέλος του και δεν αξίζει να γκρεμίσει ό, τι έχτιζε όλους αυτούς τους μήνες.

Η ίδια, ωστόσο, ήταν αρκετά αποφασισμένη. Πήγε να συζητήσει με την παραγωγή το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα, ώστε να... τελειώσει το μαρτύριο, αλλά της ζητήθηκε να κάνει λίγη υπομονή ακόμη, αφού έχουμε φτάσει στο τέλος της διαδρομής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share