Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Δεν τον πιάνουν... ούτε με λάσο - Νικητής και στη δεύτερη ασυλία ο Σάκης

Με τεράστια άνεση!

16 Ιουνίου 2021 00:27
Survivor 4: Δεν τον πιάνουν... ούτε με λάσο - Νικητής και στη δεύτερη ασυλία ο Σάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Κατσούλης είναι πια ασταμάτητος στο Survivor, με τον ίδιο να κυριαρχεί και στη δεύτερη ασυλία, επικρατώντας με τεράστια άνεση έναντι των υπολοίπων κι έχοντας τη δυνατότητα να υποδείξει ξανά υποψήφιο, παραμένοντας στο νησί.

Οι έξι παίκτες, που έχουν απομείνει, μπήκαν εκ νέου στο στίβο μάχης με στόχο να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ο στίβος ήταν γρήγορος με ιδιαίτερο στόχο, αν και κόντεψε να στοιχίσει στη Μαριαλένα με τον τραυματισμό της.

Survivor 4: Νικητής και στη δεύτερη ασυλία ο Σάκης

Ο Σάκης ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν απέμεινε μονάχα η Ελένη στο τέλος και τον νίκησε μια φορά, τον περιόρισε μόλις στις τρεις ζωές, ενώ εκείνη είχε μία. Στη δεύτερη αναμέτρησή τους, όμως, κέρδισε και ξαναπήρε το κολιέ, μαζί με την ασυλία για αυτή την εβδομάδα για τον εαυτό του.

Survivor spoiler 15/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Το Survivor επανέρχεται στις οθόνες μας σήμερα (15/6) και οι έξι παίκτες που απέμειναν θα δώσουν τη μάχη τους για την ασυλία, με το Athensmagazine.gr να γνωρίζει το ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Χτες, για ακόμα μια φορά τις τελευταίες βδομάδες, ο Ατζούν κατάφερε να βγάλει όλα τα spoils λάθος! Δεν ήμασταν μόνο εμείς που πέσαμε έξω αλλά όλα τα sites και σελίδες που ασχολούνται με το Survivor! Είχαμε όλοι την πληροφορία πως υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος και όχι η Ελένη Χαμπέρη που βρέθηκε τελικά στον τάκο! Η αλήθεια είναι όμως πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Ελένη θα ήταν υποψήφια αφού οι... μισοί παίκτες καλούνται να βρεθούν, αυτή την βδομάδα, στη δύσκολη θέση!

Σήμερα λοιπόν θα έχουνε την δεύτερη μάχη της ασυλίας! Γνωρίζετε πολύ καλά πως αν κάποια ασυλία δεν πάει στο δίδυμο Μαριαλένα ή Σάκη θα είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι! Οπότε καλούνται να παίξουν για να διατηρήσουν και οι δύο τις θέσεις του στον Άγιο Δομίνικο, για ακόμα μια εβδομάδα! Θα τα καταφέρει; Τι αναφέρει το spoil της ημέρας; Να ξεκαθαρίσουμε με την ευκαιρία πως πλέον καμία διαρροή δεν πρέπει να την θεωρείται 100% σίγουρη!

Survivor spoiler 15/06

Survivor spoiler 15/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Οι έξι παίκτες καλούνται λοιπόν να μπουν στη θέση να παίξουν για την... πάρτι τους και να φτάσουν μέχρι τον τελικό! Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε ακόμα δύο αποχωρήσεις και μετά 4 παίκτες να επιστρέψουν την Ελλάδα για την τελική μάχη! Ποιος θα είναι λοιπόν ο προτελευταίος που θα φύγει; Ποιους θα βρει απέναντί της η Ελένη Χαμπέρη αυτή την εβδομάδα;

Τον υποψήφιο ή υποψήφια θα δώσει ο παίκτης που θα κερδίσει την ασυλία της ημέρας! Ποιος είναι αυτός; Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ανέφεραν πως σίγουρα μια ασυλία μέσα στην εβδομάδα παίρνει ο Σάκης και ο Ηλίας! Ο Σάκης πήρε (δεν αποκλείουμε να πάρει και δεύτερη) οπότε πιθανό αρκετά είναι να κερδίσει σήμερα ο Ηλίας!

Survivor spoiler 15/06 υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Αν κερδίσει ο Ηλίας θα δώσει την Μαριαλένα καθώς όπως είπε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στους δύο δεν μπορεί να ψηφίσει τον Σάκη! Τώρα να κάνει τόσο μεγάλη κωλοτούμπα δεν πιστεύουμε! Αν κερδίσει κάποιος από την παρέα Σάκη - Μαριαλένα υποψήφιος θα είναι ένας εκ των Κόρο ή Ασημακόπουλου!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Τελικά, όμως, γνωρίζουμε ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος! Ο Σάκης, συγκεκριμένα, υποδεικνύει ως υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share