Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Survivor spoiler 11/06: Τρομερός καβγάς Μαριαλένας και Καρολίνας - «Ήρθες δεύτερη και θα βλέπεις την πλάτη μου»

Δύο φορές ήρθαν στα χέρια τα κορίτσια - Σταμάτησε τα γυρίσματα η παραγωγή

11 Ιουνίου 2021 19:38
Survivor spoiler 11/06: Τρομερός καβγάς Μαριαλένας και Καρολίνας - «Ήρθες δεύτερη και θα βλέπεις την πλάτη μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση στο Survivor είναι αρκετά τεταμένη για ορισμένους παίκτες, με τα κορίτσια ειδικά να έχουν αναπτύξει μεγάλη αντιζηλία μεταξύ τους, γεγονός που ίσως εξηγεί και τις τρεις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, με τα αγόρια να είναι ασφαλή.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Καρολίνα Καλύβα και η Ελένη Χαμπέρη βρίσκονται σε έντονη κόντρα τελευταία και ειδικά η πρώτη έχει μπει στο στόχαστρο, επιχειρώντας να αντιδράσει απέναντι στις άλλες δύο κοπέλες, βάζοντας τις δικές της «φυτιλιές».

Η μεγαλύτερη διαμάχη, φυσικά, για τη Μαριαλένα είναι απέναντι στην Καρολίνα. Τα δύο κορίτσια είναι εξαιρετικά αγωνιστικά και πάντοτε υπήρχε μια κόντρα ανάμεσά τους για το ποια είναι καλύτερη σε αυτό τον τομέα. Από τη στιγμή, δε, που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό, το συναίσθημα αυτό έχει ενταθεί ακόμη περισσότερο.

Survivor spoiler: Ο «διπλός» καβγάς Μαριαλένας και Καρολίνας

Κάπως έτσι, οι κοπέλες «ξέσπασαν» η μία πάνω στην άλλη σε αρκετές περιπτώσεις, σε πλάνα που δεν έδειξε το τελευταίο επεισόδιο. Μπορεί να πέρασαν μερικές μέρες, αλλά σας έχουμε τη σχετική πληροφόρηση για το τι έγινε στο αγώνισμα και στην παραλία.

Όλα ξεκίνησαν στο αγώνισμα, όταν η Καρολίνα ειρωνεύτηκε τη Μαριαλένα στην τελευταία ζωή που έχασε, με αποτέλεσμα σχεδόν να έρθουν στα χέρια. «Ήρθες δεύτερη εδώ και θα βλέπεις πάντα την πλάτη μου», της απάντησε η Μαριαλένα, βάζοντας «φωτιά» μεταξύ τους, με την παραγωγή να επεμβαίνει και το γύρισμα να συνεχίζεται... νύχτα, όπως ίσως θα προσέξατε.

Με την επιστροφή από το συμβούλιο, μάλιστα, η Καρολίνα επιτέθηκε ξανά στη Μαριαλένα, που μόλις είχε βγει υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να αποσοβήσουν τα χειρότερα, με τον κόσμο μάλλον να έχει κάνει ήδη την επιλογή του για το ποια θα μείνει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share