Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία του Τριαντάφυλλου στην αγκαλιά του γιου του!

Δεν τον άφηνε λεπτό!

8 Ιουνίου 2021 10:26
Survivor 4: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία του Τριαντάφυλλου στην αγκαλιά του γιου του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασύλληπτες εικόνες καταγράφηκαν στο αεροδρόμιο το απόγευμα της Δευτέρας κατά την άφιξη του Τριαντάφυλλου μετά το Survivor και... οι εικόνες αυτές συνεχίστηκαν στο σπίτι του τραγουδιστή, στο Πόρτο Ράφτη, λίγο πιο συγκροτημένα.

Για την ακρίβεια, δημοσιογράφοι ακολούθησαν τον Τριαντάφυλλο σπίτι του, όπου τον περίμεναν συγγενείς, φίλοι και εννοείται η σύζυγος και ο γιος του. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Happy Day από την πρώτη αγκαλιά του Ντάφυ με τον γιο του.

Ο τραγουδιστής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ήταν πολύ φιλικός με όλους. Μάλιστα, η γυναίκα του, Δήμητρα, βγήκε από το σπίτι, πήγε πήρε γλυκά και επέστρεψε να κεράσει τους δημοσιογράφους ενώ αργότερα ο Τριαντάφυλλος τους κάλεσε όλους μέσα - με κλειστές τις κάμερες - παρήγγειλαν σουβλάκια και διασκέδασαν όλοι μαζί.

Πλάνα από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Πηγή: Youweekly.gr

"Ήρθε ο Τριαντάφυλλος; Ήρθε ο Τριαντάφυλλος;": Ο Γιώργος Παπαδάκης τρελάθηκε με την επιστροφή του Ντάφυ!

Όρεξη για χαβαλέ είχε ο Γιώργος Παπαδάκης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του το πρωί της Τρίτης (08/06), όταν διάβαζαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και έπεσε πάνω στην... άφιξη του Τριαντάφυλλου από το Survivor!

Αμέσως ο παρουσιαστής έπαθε πλάκα και άρχισε να ρωτάει συνέχεια αν όντως ήρθε ο Τριαντάφυλλος, με τους συνεργάτες του να "κόβονται" στα γέλια!

Δείτε το επικό περιστατικό παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor: Καπνογόνα και πανηγυρισμοί έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το ριάλιτι και επέτρεψε σπίτι του και οι θαυμαστές του βρέθηκαν εκεί και του επιφύλαξαν ακόμη μία έκπληξη, πανηγυρίζοντας με βεγγαλικά και καπνογόνα.

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε και οι θαυμαστές αποθέωσαν το είδωλό τους

Μπορεί ο τραγουδιστής να έβαλε στην τσέπη του 150.000 περίπου από το Survivor, την ίδια στιγμή που κάποιοι δεν έχουν δουλειά και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, ωστόσο, θαυμαστές μαζεύτηκαν να αποθεώσουν το είδωλο τους.

Θαυμαστές με καπνογόνα έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Μετά το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τον Τριαντάφυλλο, δημιουργήθηκε φασαρία και έξω από το σπίτι του, με καπνογόνα και πανηγυρισμούς από τους θαυμαστές.

Survivor: Καπνογόνα και πανηγυρισμοί έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη

Survivor: Καπνογόνα και πανηγυρισμοί έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη

Αδέρφια... από πάντα: Οι στιγμές Τριαντάφυλλου και Παππά πριν μπουν στο Survivor

Μπορεί σε κάποια στιγμή να έγινε... πρώην αδελφός, αλλά φαίνεται πως τώρα έχει γίνει... νυν και αεί, με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά να έχουν τη δική τους ιδιαίτερη σχέση και το κοινό να τους σχολιάζει πάντοτε ποικιλοτρόπως.

Η σχέση τους σημείωσε βέβαια αρκετά σκαμπανεβάσματα στο Survivor, καθώς στην αρχή ήταν κολλητοί, μετά «πρώην αδέρφια», μετά πάλι κολλητοί.

Ωστόσο, όλα αυτά πλέουν τα έχουν αφήσει πίσω τους και έχουν κρατήσει μόνο τα καλά από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Μάλιστα, ο Αλέξης φαίνεται πως ανυπομονεί να ξανά δει τον φίλο του, ο οποίος πριν από λίγη ώρα έφτασε στην Ελλάδα και σας έχουμε και αποκλειστικές φωτογραφίες!

Survivor 4: Όταν Τριαντάφυλλος και Αλέξης πήγαιναν Άγιο Δομίνικο

Ο Αλέξης λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram ένα βίντεο από την ημέρα που όλοι οι παίκτες πέταγαν για τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ήταν 17/12/20 όταν οι παίκτες αναχώρησαν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share