Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαν... σταρ του σινεμά: Αυτοί υποδέχθηκαν πρώτοι στην Ελλάδα τον Τριαντάφυλλο

Φοβερή έκπληξη για τον «Ντάφυ»

7 Ιουνίου 2021 21:38
Σαν... σταρ του σινεμά: Αυτοί υποδέχθηκαν πρώτοι στην Ελλάδα τον Τριαντάφυλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος έχει γυρίσει πια στην Ελλάδα, με την υποδοχή του το απόγευμα της Δευτέρας (7/6) να είναι αποθεωτική.

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor μετά από περίπου 6 μήνες είναι και πάλι μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, που τόσο πολύ του έχουν λείψει.

Survivor 4: Η έκπληξη στο σπίτι του Τριαντάφυλλου

Μάλιστα, στο σπίτι τον περίμενε μια φοβερή έκπληξη και συγκεκριμένα δύο πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι τον περίμεναν με ανυπομονησία.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίοι ήταν αρκετά κοντά με τον Ντάφυ κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο αγαπημένος Survivor φυσικά μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Survivor - Τριαντάφυλλος: "Ο Λιβάνης πριν μπούμε μέσα μου είπε να του προσέχω την Μαριαλένα"!

Survivor 4: Πως και πως περιμέναμε τις πρώτες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor!

Η εκπομπή Love it, το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο πριν προσγειωθεί Ελλάδα ο τραγουδιστής, πρόβαλε την συνέντευξη που έδωσε λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Στην συνέντευξη αυτή, ο Ντάφυ έλυσε πολλές απορίες αλλά δημιούργησε και πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το μέλλον της σχέσης της Μαριαλένας και του Σάκη και το τι τελικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Πέρασα πολλά σε αυτό το ταξίδι, και χαρές και λύπες. Είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα πολλά κιλά, 21 κιλά. Όταν μου έγινε η πρόταση λέω “μάνα θα πάω στο Survivor”. Μου λέει “είσαι τρελός; Τι θα πας να κάνεις εκεί πέρα;”. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Μου έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς μπάνιο, γυμναστήριο και φαγητό.

Πιστεύω ότι έχω μια καταπληκτική γυναίκα, ένα κορίτσι με χιούμορ, είναι η γιατρίνα της ζωής μου και της ψυχής μου. Με ξέρει καλά 15 χρόνια. Θα φάω ξύλο… Μόλις την δω θα την πάρω μια σφικτή αγκαλιά. Θα έχω τη γυναίκα και το παιδί μου στην αγκαλιά μου. Αντί να μου πει στα μηνύματα μου έλειψες και μένα, μου γράφει “χα, χα, χα”. Λέω φιλάκια θα έχει βρει κάποιον άλλον. Τρία χρόνια έκανα να τη ρίξω. Δεν ήθελε κάποιον σαν και μένα που είναι τραγουδιστής και δουλεύει στη νύχτα. Μετά από τρία χρόνια δώσαμε το πρώτο μας φιλί.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είχαν δύο χρόνια σχέση, υπάρχει κάτι δυνατό ανάμεσά τους. Τώρα αν θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι δεν το ξέρω. Υπάρχει αγάπη αληθινή. Ο Σάκης είναι πάρα πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Ο Σάκης έκανε πολλά για εκείνη, άφησε τις δουλειές του για εκείνη, να έρθει να τη βρει. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας, εγώ τα σκίζω τα πτυχία μου. Υπάρχει κάτι πιο στημένο από τη σχέση των Amigos; Ο Σάκης μου είχε πει ότι έβλεπε πολύ σοβαρά την Μαριαλένα, ήθελε να κάνει παιδιά μαζί της. Ναι της το έχει πει και η αντίδραση της ήταν αμυντική.

Δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλον. Αν βγω έξω μπορεί να με δείρει ο Λιβάνης κάποια στιγμή. Πριν μπω στο Survivor μου είχε πει “να την προσέχεις”. Τι να προσέχω εγώ τώρα… Με τον Λιβάνη είχε σχέση έναν μήνα ενώ με τον Σάκη δύο χρόνια. Δεν ξέρω αν θα την περιμένει, θα τον πάρω τηλέφωνο να τον ρωτήσω να μου πει. Εγώ βλέπω δυο παιδιά που είναι σαν να έχουν σχέση. Μαζί κοιμούνται μαζί ξυπνούν» αποκάλυψε με μεγάλη ειλικρίνεια ο Τριαντάφυλλος.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share