Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τρομαγμένος ο Ατζούν - Η απόφαση που δείχνει την ήττα του

Ατζούν, έχασες...

5 Ιουνίου 2021 12:37
Survivor spoiler: Τρομαγμένος ο Ατζούν - Η απόφαση που δείχνει την ήττα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ανατροπή έρχεται για το Survivor, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να προχωρά σε μια κίνηση, η οποία δείχνει το δίχως άλλο μια... παραδοχή ήττας από την πλευρά του.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή, αλλά ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Αυτήν την εβδομάδα, τα πράγματα αλλάζουν λίγο καθώς το ριάλιτι επιβίωσης δε θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Survivor spoiler αλλαγή ωρών προβολής

Survivor spoiler: Ο λόγος της μη προβολής του επεισοδίου την Τετάρτη

Πριν από λίγο καιρό, ο Χάρης Λεμπιδάκης είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται πως οι μέρες προβολής του Survivor θα μειωθούν από τον Ιούνιο, και πλέον το βλέπουμε να γίνεται και πράξη μιας και ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να παρατείνει το ριάλιτι.

Την ίδια στιγμή όμως, δεν μπορεί να μην πάει το μυαλό μας και σε έναν άλλο λόγο για τον οποίο δεν προβάλλεται αυτή την Τετάρτη το επεισόδιο και ο λόγος αυτό έχει όνομα... MasterChef 5. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί δε θέλει να δει τα νούμερα του Survivor να πέφτουν ακόμα περισσότερο.

Survivor-Trailer 6/6: Συντετριμμένοι Σάκης-Μαριαλένα με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου - Κάνουν πάρτι οι Amigos - Αλλάζουν όλα αυτή την εβδομάδα!

Survivor-Trailer 6/6: Το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στο Survivor μία μεγάλη ανατροπή. Πιο συγκεκριμένα αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος μετά από 11 φορές που είχε βρεθεί στον τάκο.

Έτσι σε λίγες ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και στην οικογένεια του. Όπως φαίνεται στο trailer για το νέο επεισόδιο της Κυριακής, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι συντετριμμένοι με αυτή την εξέλιξη του παιχνιδιού και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Από την άλλη οι υπόλοιποι παίκτες γνωστοί και ως Amigos, είναι ενθουσιασμένοι που αποχαιρέτησαν τον Τριαντάφυλλο, γεγονός που περίμεναν καιρό.

Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι δεν κρύβουν την χαρά τους, με τον Σάκη Κατσούλη να δείχνει φανερά ενοχλημένος με την συμπεριφορά τους.

Επιπλέον από αυτή την εβδομάδα τα δεδομένα στο Survivor αλλάζουν, αφού όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται πλέον ατομικά.

Δείτε παρακάτω το trailer του Survivor:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share