Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής;

Πάρτε μέρος τώρα!

4 Ιουνίου 2021 11:20
Survivor ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Survivor 4 μπαίνει στη τελική του ευθεία και το Athensmagazine.gr σας βάζει στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής!

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου έμειναν 7 παίκτες στο Survivor και η αλήθεια είναι πως δεν μας τραβάνε και πολύ το ενδιαφέρον! Γι' αυτό τον λόγο το Athensmagazine.gr σας βάζει στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιον θέλετε μεγάλο νικητή, ώστε να πάρουμε μια ιδέα και εμείς ποιος είναι το μεγάλο φαβορί!

Να σας θυμίσουμε πως στο παιχνίδι οι 7 παίκτες που έχουν παραμείνει είναι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Κόρομι!

Ψηφίστε παρακάτω στο Athensmagazine.gr, ποιος παίκτης θέλετε να κερδίσει το Survivor 4 και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Survivor ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής;
Σάκης Κατσούλης
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Ελένη Χαμπέρη
Ηλίας Μπόγδανος
Γιώργος Ασημακόπουλος
Γιώργος Κόρομι
Καρολίνα Καλύβα
Created with SiteListener

Survivor spoiler 04/06: Η πρώτη νύχτα στη παραλία δίχως Ντάφυ - Ο παίκτης υπεράνω υποψίας που πανηγύριζε σαν τρελός!

Survivor spoiler: Νέα εποχή στο Survivor 4 ή καλύτερα τέλος εποχής για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου!

Επτά έμειναν πλέον οι παίκτες στη παραλία, οι οποίοι έχουν διασπαστεί σε δύο στρατόπεδα, στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στους υπόλοιπους πέντε!

Οι δύο προαναφερόμενοι παίκτες βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση στη παραλία, μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και η αλήθεια είναι πως δεν μιλάνε σε άνθρωπο! Δεν τους ενδιαφέρει αν θα κάνουν με κάποια παρέα και αν θα τους μιλάνε οι συμπαίκτες του. Άλλωστε σε περίπου 20 μέρες θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, ότι και να γίνει!

Ο τελικός του Survivor 4 είναι προγραμματισμένος για τις 4 Ιουλίου, σε έναν μήνα ακριβώς από σήμερα, όμως οι παίκτες θα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα περίπου δέκα μέρες πριν, καθώς θα πρέπει να μπουν και σε μια βδομάδα καραντίνα. Επομένως 20 μερούλες έμειναν και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε σχέσεις μεταξύ των παικτών!

Survivor spoiler 04/06

Στο άλλο στρατόπεδο η πεντάδα βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογία, μιας και κατάφεραν να διώξουν τον Ντάφυ και πλέον βάζουν στο στόχαστρο την δυάδα. Πως πέρασαν την πρώτη νύχτα δίχως τον Τριαντάφυλλος στη παραλία; Εξαιρετικά!

Survivor spoiler 04/06: Ποιος είναι ο παίκτης που πανηγύρισε περισσότερο;

Ο παίκτης υπεράνω πάση υποψίας ο οποίος πανηγύρισε σαν τρελός την αποχώρηση του Ντάφυ ήταν ο... Κόρο! Και αν ήταν κάτι φυσιολογικό πριν 20 μέρες, τώρα οι παίκτες είχαν έρθει πιο κοντά αλλά φαίνεται τελικά πως η στάση του Κόρο ήταν ψεύτικη!

Survivor spoiler 04/06: Αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις γύρισαν στις παραλίες ο παίκτης άρχισε να τραγουδάει ειρωνικά "σπάω τα ρολόγια, για σένα σπάω και τις ώρες" και να γελάει! Φυσικά με την ώρα μέρος στους πανηγυρισμούς πήραν και άλλοι παίκτες, όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον Σάκη και την Μαριαλένα να μην δίνουν σημασία αλλά και να μην αφήνουν ασχολίαστη την όλη στάση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share