Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/06: Βόμβα στα ποσοστά! Πρώτη πανηγυρικά η Καρολίνα

Για ελάχιστες ψήφους διαφορά αποχώρησε ο Ντάφυ - Ποιος ήταν τρίτος και την γλίτωσε οριακά;

3 Ιουνίου 2021 08:09
Survivor spoiler 03/06: Βόμβα στα ποσοστά! Πρώτη πανηγυρικά η Καρολίνα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη για την χθεσινή αποχώρηση του Survivor 4 σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο κάθε παίκτης!

Ο Τριαντάφυλλος αποτελεί παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης συγκεντρώνοντας το χαμηλότερο ποσοστό! Αυτό τουλάχιστον βγαίνει επίσημα μέσα από τον ΣΚΑΙ αφού η δική μας άποψη για την αποχώρηση είναι διαφορετική και θα σας την παρουσιάσουμε αργότερα μέσα από το Athensmagazine.gr!

Survivor spoiler 03/06: Αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας

Από τον ΣΚΑΙ επίσημα δεν επιβεβαιώνεται κάτι αλλά το Athensmagazine.gr τρύπωσε και έμαθε ποια είναι τα ποσοστά που φαίνεται να έχει συγκεντρώσει ο κάθε παίκτης! Με βάση αυτά ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε με πολύ μικρή διαφορά από την τρίτη, Μαριαλένα, η οποία βρέθηκε ένα βήμα από την αποχώρησή της από το Survivor 4, αφήνοντας τον Σάκη να παίξει μπαλίτσα μόνος του!

Survivor spoiler 03/06: Βόμβα στα ποσοστά! Πρώτη πανηγυρικά η Καρολίνα

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Καρολίνα σε μια μεγάλη έκπληξη, αφού δεν της το είχαμε να έχει τέτοια δυναμική! Βασικά αυτό έχει βάση διότι όποιος ήθελε να αποχωρήσει κάποιος από την τριάδα Σάκη - Μαριαλένα - Τριαντάφυλλος θα ψήφιζε την Καρολίνα! Όσο για τα ποσοστά το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει παρακάτω:

  • Καρολίνα Καλύβα 34%
  • Σάκης Κατσούλης 28%
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη 20%
  • Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου 18%

Τα πρώτα λόγια του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση

«Είμαι χαρούμενος. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Έφτασα στους 8. Απ’ όλους τους διάσημους τελευταίος. Αξίζει στα παιδιά να μείνουν και να ζήσουν όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Ανυπομονώ να μπω στο αεροπλάνο, να φτάσω στην Ελλάδα, να αγκαλιάσω τον γιο μου, να φιλήσω τη γυναίκα μου», είπε ο Τριαντάφυλλος μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και στη συνέχεια αποθέωσε τον Σάκη και την Μαριαλένα.

Ο Τριαντάφυλλος, είπε και καλά λόγια για την… αντίπαλη ομάδα αν και με την ανακοίνωση του αποτελέσματος ακούστηκαν αναστεναγμοί ανακούφισης και ένα «Παναγία μου, έγινε επιτέλους το θαύμα» το οποίο προήλθε από τον Ασημακόπουλο, ενώ στη συνέχεια ρίχτηκαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share