Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 26/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

26 Μαΐου 2021 20:22
Survivor spoiler 26/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Το Survivor επανέρχεται απόψε (26/5) στις οθόνες μας μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ, με ένα αγώνισμα επάθλου να ακολουθεί, αφού όπως έχουμε αναφέρει ξανά, κανένας παίκτης δεν πρόκειται να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα.

Απεναντίας, μάλιστα, ο Ατζούν κράτησε άπαντες για μια εβδομάδα έστω ακόμη, προκειμένου να τους δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουν μεγάλα έπαθλα. Ο Τούρκος παραγωγός πήρε αυτή την εβδομάδα την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης από τον Γιώργο Λιανό, που γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα, κάτι που παράλληλα σήμαινε... πάρτι για όποιον νικούσε στα αγωνίσματα.

Το σημερινό έπαθλο, δε, είναι το κορυφαίο όλων μέχρι σήμερα. Όλοι οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα τον ακολουθήσουν και θα βρεθούν μαζί του στο Μαϊάμι, κάτι που θα συνέβαινε και με τους Τούρκους, αλλά ένα θέμα με τα διαβατήρια δεν άφησε τις δύο χώρες να συναντηθούν εκ νέου.

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο και το ταξίδι στο Μαϊάμι

Σημαντική μέρα η σημερινή για τις δύο ομάδες, αφού θα αγωνιστούν για ένα σπουδαίο έπαθλο, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό! Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στη μεγάλη νίκη; Ο ΣΚΑΪ μας έδωσε το trailer και μας έδειξε ένα γερό στίβο μάχης, ενώ εμείς γνωρίζουμε τον νικητή. Και μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχει υπάρξει σύγχυση με τις διαρροές, αλλά το Athensmagazine.gr είναι πάντοτε παρόν με αξιοπιστία, όπου έκανε και χθες (25/5), όπου υπήρχε διχογνωμία για το ποιος νικά.

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές της ημέρας θα είναι οι κόκκινοι. Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη γύρω από το Survivor 4 στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share