Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 25/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο στο Ελλάδα-Τουρκία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

25 Μαΐου 2021 14:43
Survivor spoiler 25/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο στο Ελλάδα-Τουρκία!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Το νέο επεισόδιο του Survivor προβάλλεται σήμερα (25/5) μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ, με μια ιδιαίτερη δοκιμασία, καθώς Έλληνες και Τούρκοι θα εμφανιστούν μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες από τις δύο χώρες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, αλλά ανάλογα... με το χρώμα τους. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, τόσο του ελληνικού όσο και του τουρκικού Survivor, θα ενωθούν με εκείνους της μπλε, δίνοντας μια μεγάλη παράσταση, με τον Ατζούν παράλληλα να ετοιμάζει ένα τρομερό δώρο για τον νικητή.

Σε αρκετούς θα ξυπνήσουν μνήμες, τόσο από το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας στον τρίτο κύκλο όσο από το πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, όπου ο Ντάνος είχε ανακηρυχθεί σχεδόν σε... εθνικό ήρωα, επιχειρώντας να φέρει σχεδόν μόνος του στο τέλος μια επική νίκη στην ελληνική ομάδα.

Τι θα γίνει αυτή την φορά, όμως; Όπως σας είχε μεταφέρει το Athensmagazine.gr, οι Έλληνες και οι Τούρκοι δίνουν ραντεβού κάνοντας μίξη μεταξύ τους. Τι σημαίνει αυτό; Οι «Κόκκινοι» του ελληνικού Survivor θα παίξουν με τους «Κόκκινους» του τουρκικού, ενώ το ίδιο θα ισχύσει αντίστοιχα για τις μπλε ομάδες του ριάλιτι.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει στη συνάντηση Ελλάδας-Τουρκίας

Κάπως έτσι, δε θα έχουμε κάποιο αγώνα μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων, όπως ίσως θα ήθελαν οι τηλεθεατές, καθώς ο Ατζούν έχει φροντίσει σε διάφορες περιπτώσεις να προωθήσει την φιλία μεταξύ των δύο χωρών. Δεν έχει κρύψει, άλλωστε, τη δική του αγάπη για την Ελλάδα, νιώθοντας κάθε φορά... σαν στο σπίτι του, όταν μας επισκέπτεται. Το είδαμε στο πάρτι της ένωσης, αλλά και σε μια επικράτηση της κόκκινης ομάδας για πάρτι σε κλαμπ.

Ακόμη μια σημαντική είδηση, που έχουμε να σας μεταφέρουμε, είναι πως ο αγώνας αυτός θα έχει και έπαθλο την ασυλία, τουλάχιστον για τους Τούρκους. Όπως βλέπουμε στο trailer του τουρκικού Survivor, στο τέλος υπάρχει συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα έχουμε και υποψηφιότητες. Αυτό δεν ισχύει, όμως, και για το ελληνικό, καθώς οι... δικοί μας παίκτες απλά θα απολαύσουν το έπαθλο.

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Πέραν αυτών, όμως, γνωρίζουμε και ποιος θα είναι ο νικητής. Και αυτός δεν είναι άλλος από την κόκκινη ομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share