Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η αποκάλυψη του Τζέιμς για τον τραυματισμό του Μπάτζη: «Είναι πολύ άσχημος»

Όλα όσα είπε

24 Μαΐου 2021 19:32
Survivor 4: Η αποκάλυψη του Τζέιμς για τον τραυματισμό του Μπάτζη: «Είναι πολύ άσχημος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5) ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε μερικές «καυτές» αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και για τον καλό του φίλο, Νίκο Μπάρτζη.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Τζέιμς έφυγε και ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος όπως είπε αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το πόδι του, έπειτα από τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος.

Ο Τζέιμς, εξήγησε πως από τη μία ο Νίκος αποχώρησε επειδή δεν του άρεσε που το παιχνίδι πήρε παράταση, ενώ από την άλλη ο τραυματισμός του ήταν όντως πολύ μεγάλος. Παράλληλα, δείτε την υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη στο χωριό του.

Τζέιμς Καφετζής: Όσα είπε για τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη


«Να σου πω την αλήθεια θυμάμαι ότι με τον Νίκο είχε ακουστεί ότι μετρούσαμε μέρες που έχουν μείνει για το παιχνίδι. Είχαμε περάσει διάφορες κρίσεις.

Κάποια στιγμή που μετρούσαμε είχαν μείνει νομίζω 28. Ο Νίκος εκείνη την περίοδο πέρναγε μία πολύ μεγάλη κρίση και πάνω που είχε καταφέρει να τον ηρεμήσω μάθαμε πως το πρόγραμμα πάει πολύ καλά έξω και θα κρατήσει ένα μήνα παραπάνω. Αυτό ήταν το χτύπημα.

Αυτό βοήθησε στο να φύγει ο Νίκος. Αλλά και ο τραυματισμός του ήταν πολύ άσχημος. Ήμουν μαζί του χθες και το πόδι του είναι πολύ άσχημα», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Να σου πω την αλήθεια θυμάμαι ότι με τον Νίκο είχε ακουστεί ότι μετρούσαμε μέρες που έχουν μείνει για το παιχνίδι. Είχαμε περάσει διάφορες κρίσεις. Κάποια στιγμή που μετρούσαμε είχαν μείνει νομίζω 28. Ο Νίκος εκείνη την περίοδο πέρναγε μία πολύ μεγάλη κρίση και πάνω που είχε καταφέρει να τον ηρεμήσω μάθαμε πως το πρόγραμμα πάει πολύ καλά έξω και θα κρατήσει ένα μήνα παραπάνω. Αυτό ήταν το χτύπημα. Αυτό βοήθησε στο να φύγει ο Νίκος. Αλλά και ο τραυματισμός του ήταν πολύ άσχημος. Ήμουν μαζί του χθες και το πόδι του είναι πολύ άσχημα», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε στο video παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share