Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίθανες εικόνες - «Λαοθάλασσα» στο χωριό του Μπάρτζη για την υποδοχή του

Ούτε... ο Σισέ τέτοια υποδοχή!

23 Μαΐου 2021 13:33
Survivor 4: Απίθανες εικόνες - «Λαοθάλασσα» στο χωριό του Μπάρτζη για την υποδοχή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίθανες εικόνες έφερε η επιστροφή του Νίκου Μπάρτζη στην Ελλάδα, με μια «λαοθάλασσα» από κόσμο να τον περιμένει, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο χωριό του, το Βραχάτι Κορινθίας.

Ο παίκτης του Survivor μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού του αλλά η αλήθεια είναι πως ο κόσμος τον υποδέχθηκε λες και ήταν ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 4: Χαμός σε αεροδρόμιο και Βραχάτι για χάρη του Μπάρτζη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο χωριό του και τον υποδέχθηκε με καπνογόνα, συνθήματα και πολλές φωτογραφίες.

Survivor spoiler 22/05: Ψυχάρα ο Μπάρτζης - Ακύρωσε το πάρτι υποδοχής του

Survivor spoiler: Το Survivor έχει τελειώσει εδώ και μέρες για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αναμένεται σύντομα να γυρίσει στην Ελλάδα, τη στιγμή που ετοίμαζαν ένα μεγάλο πάρτι υποδοχής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ζευγολατιό.

Ο αγρότης του ριάλιτι επιβίωσης, όμως, έβαλε «φρένο». Μπορεί όλοι οι φίλοι του να τον περιμένουν εναγωνίως, έχοντας αγοράσει... οκάδες από πυροτεχνικό υλικό, αλλά εκείνος τους είπε, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους, ότι δεν μπορεί να κάνουν πάρτι, τη στιγμή που κόσμος χάνει τις περιουσίες του στις πυρκαγιές που πλήττουν την περιοχή.

Survivor spoiler: Η απαίτηση του Νίκου Μπάρτζη για το πάρτι υποδοχής

Τους ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι δεν θέλει να γίνει το πάρτι της υποδοχής του αύριο, ενώ είναι σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά, και πολλοί άνθρωποι πλήττονται άσχημα και βρίσκονται σε δραματική κατάσταση.

«Θα υπάρξουν άλλες ημέρες για πάρτι και γιορτές», όπως είπε στους φίλους του. Κίνηση ανθρωπιάς που δείχνει το ποιόν του ανθρώπου. Ο Νίκος Μπάρτζης, πάντως, σύντομα αναμένεται στην Ελλάδα, γυρίζοντας μετά την περιπέτεια του Αγίου Δομίνικου.

Νίκος Μπάρτζης πάρτι υποδοχής

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share