Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού - Τεράστια «μάχη» για το έπαθλο

Αυτός είναι ο νικητής!

23 Μαΐου 2021 15:12
Survivor spoiler: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού - Τεράστια «μάχη» για το έπαθλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Πλησιάζουμε προς το τέλος του Survivor και μια τεράστια «μάχη» δίνεται ανάμεσα στους οκτώ παίκτες, που έχουν απομείνει, προκειμένου να φτάσουν μέχρι το «νήμα» και να το «κόψουν» πρώτοι, για να πάρουν τον τίτλο του νικητή για τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» αυτές τις μέρες, με το νέο επεισόδιο να μας δείχνει πως όλοι... τα βάζουν με τον Τριαντάφυλλο για την αγωνιστικότητά του, με πιθανή αφορμή το ότι μπορεί να μην παίξει στο αγώνισμα επάθλου. Πολλοί είναι αυτοί, που θεωρούν πως με τη στάση αυτή εναντίον του, αυξάνονται και οι οπαδοί του, αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες δεν έχουν ακριβώς την ίδια άποψη.

Μπορεί ο «Ντάφυ» να έχει καταφέρει να επιβιώσει δέκα φορές από τη διαδικασία αποχώρησης, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως θα σηκώσει και την κούπα. Φαίνεται, μάλιστα, ότι υπάρχουν παίκτες, που είναι πιο πιθανό να κερδίσουν την πρωτιά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Survivor spoiler: Η τριάδα του τελικού σύμφωνα με τις αποδόσεις

Ακλόνητο φαβορί παραμένει ο Ηλιας Μπόγδανος (4.00), η στοιχηματική απόδοση του οποίου, δεν επηρεάστηκε πολύ από τα τελευταία δραματικά γεγονότα στο ριάλιτι επιβίωσης, με την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη.

Ο κερδισμένος της υπόθεσης, φαίνεται ότι είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα αγωνίσματα και πλέον είναι το δεύτερο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο, σε απόδοση 4.50.

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο. Ναι, ο παίχτης που παραλίγο να φύγει από το ριάλιτι, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, με τα νέα δεδομένα προσφέρεται στο 5.00.

Ακολουθούν Γιώργος Ασημακόπουλος (7.00), ο αγαπημένος του κοινού Τριαντάφυλλος (7.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (8.00), Καρολίνα (14.00), Ελένη Χαμπέρη (14.00).

Survivor spoiler αποδόσεις

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share