Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 23/05: Ηλίας και Ασημακόπουλος ξεμπροστιάζουν τον Τριαντάφυλλο - «Ντροπή σου, εμείς σε ταΐζουμε όλο τον καιρό...»

Πανικός στην παραλία - Ακραία επίθεση στον «Ντάφυ»

22 Μαΐου 2021 11:12
Survivor trailer 23/05: Ηλίας και Ασημακόπουλος ξεμπροστιάζουν τον Τριαντάφυλλο - «Ντροπή σου, εμείς σε ταΐζουμε όλο τον καιρό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor αναμένεται να προβληθεί αύριο (23/5), με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στην παραλία, αφού όλοι έχουν έρθει στα όρια τους με τον Τριαντάφυλλο, με τον Ηλία και τον Ασημακόπουλο να του... ορμάνε κανονικά.

Τη στιγμή, που ο «Ντάφυ» αποφασίζει οριστικά σχετικά με το αν θα μείνει ή θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, μοιάζει να έχει αυτοπεποίθηση μετά τη δέκατη παραμονή του χάρη στο κοινό, κάτι που ενοχλεί άπαντες στην παραλία. Η Καρολίνα πρώτη επιτίθεται, μιλώντας για «Ανάσταση του Λαζάρου», με τη συνέχεια να είναι χειρότερη στο αγώνισμα επάθλου.

Σε εκείνο το σημείο, ο Τριαντάφυλλος μιλά για τον τραυματισμό του και την απόφαση να παίζει στα ατομικά αγωνίσματα. Ο Ηλίας και ο Ασημακόπουλος, σε εκείνο το σημείο, ξεκινούν επίθεση άνευ προηγουμένου, μιλώντας για το πόσες φορές τον έχουν ταΐσει φαγητό.

Survivor trailer: Το αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο

Έχουμε μάθει, παράλληλα, ότι ο Ατζούν ετοιμάζει μεγάλα έπαθλα για τους παίκτες του Survivor, με ένα από αυτά λογικά να προσφέρεται στο αγώνισμα της Κυριακής.

Οι ομάδες αλλάζουν και πάλι, ενώ θα δούμε Σάκη, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλο στην ίδια πλευρά για πρώτη φορά, με την τριάδα να νιώθει δυνατή.

Δείτε το trailer:

Survivor spoiler 22/05: Τρελαίνει τους παίκτες ο Ατζούν - Αυτά είναι τα έπαθλα που τους περιμένουν τις επόμενες δύο εβδομάδες

Survivor spoiler: Το Survivor έχει επίσημα μπει στην τελική του ευθεία και, σε λίγο καιρό, αναμένεται να μάθουμε το ποιος είναι ο νικητής του τέταρτου κύκλου, ο οποίος συζητήθηκε έντονα και κέρδισε αναμφίβολα το φετινό στοίχημα του ΣΚΑΪ, που αμφιταλαντεύτηκε για το αν άξιζε η επένδυση αυτή εν μέσω πανδημίας.

Ο Ατζούν έκανε τη δουλειά του, όπως γνώριζε μόνο εκείνος, με συνέπεια το παιχνίδι φέτος να «εκτοξευθεί» σε τηλεθέαση, διατηρώντας την κορυφή ακόμη και σε κακές μέρες, με το MasterChef να έχει περάσει μπροστά ελάχιστες φορές, από όσες έχουν «κονταροχτυπηθεί». Ο Τούρκος παραγωγός, παράλληλα, είχε πάντα τον τρόπο του να διατηρεί το ενδιαφέρον των παικτών, κάτι που συνεχίζει να κάνει και μετά τη μετατροπή του ριάλιτι σε ατομική δοκιμασία για κάθε παίκτη, παρότι Τζέιμς και Νίκος χαιρέτησαν.

Τώρα, όμως, ο Ατζούν τα δίνει... όλα για όλα. Ο ίδιος είδε τις αντιδράσεις που υπήρξαν μεταξύ των παικτών στην ανακοίνωση της παράτασης του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο ακόμη να απειλεί με αποχώρηση, και αποφάσισε τις επόμενες δύο εβδομάδες να προσφέρει φοβερές εμπειρίες, χωρίς να υπάρξει αποχώρηση.

Survivor spoiler: Έρχεται... ο Ατζούν με τα δώρα

Ο Ατζούν, λοιπόν, τινάζει... την μπάνκα στον αέρα και ετοιμάζει φοβερά δώρα για τους παίκτες, που θα περάσουν δύο ξέγνοιαστες εβδομάδες, με τον πρώτο που θα αποχωρήσει μετά την Νικολέτα να φεύγει, τουλάχιστον, χορτάτος. Σας έχουμε ήδη μιλήσει εδώ και καιρό για το υπέροχο έπαθλο με τις ανέσεις του ύπνου στην παραλία, αλλά θα υπάρξουν κι άλλα.

Ο Τούρκος ετοιμάζει, αν κρίνουμε και από όσα έχουμε δει σε προηγούμενους κύκλους, ταξίδια εκτός Αγίου Δομίνικου και, συγκεριμένα, στο Μαϊάμι, πάντα τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα, ανέσεις σε ξενοδοχεία και φαγητό... με το κιλό για τους παίκτες κάθε ομάδας, που κερδίζει. Τα πάρτι στην «Πούντα Κάνα», που τόσο αρέσει στον Ασημακόπουλο, δε θα είναι τίποτα μπροστά σε όσα δούμε τον επόμενο καιρό να απολαμβάνουν οι επιζώντες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share