Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

23 Μαΐου 2021 12:03
Survivor spoiler 23/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Αγώνισμα επάθλου έχουμε σήμερα (23/5) στο Survivor και το Athensmagazine.gr είναι σε θέση να σας μεταφέρει το ποια ομάδα κερδίζει, απολαμβάνοντας ένα από τα φοβερά δώρα, που ετοιμάζει για τον επόμενο καιρό ο Ατζούν.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι και πάλι εδώ, επιστρέφοντας σε πλήρεις ρυθμούς, μετά την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη. Οι παίκτες των δύο νέων ομάδων, που αναμένεται να σχηματιστούν, μπαίνουν στη «μάχη», ώστε να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, που τους ετοιμάζεται από την παραγωγή, στην αρχή δύο εβδομάδων, που θα κυλήσουν λογικά χωρίς αποχώρηση.

Οι ομάδες, που θα σχηματιστούν, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά στην κόκκινη πλευρά, καθώς θα δούμε να παίζει μαζί η τριάδα της «συμμαχίας» του Τριαντάφυλλου, του Σάκη και της Μαριαλένας, ενώ φαίνεται πως ο πρώτος βρίσκει και πάλι τον τρόπο να... εξοργίσει τους αντιπάλους του, μιας και βλέπουμε στο trailer να δέχεται επίθεση άνευ προηγουμένου.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Ποια ομάδα, όμως, κερδίζει το έπαθλο; Όπως αναφέραμε, βρισκόμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος το παίρνει. Οι νικητές θα ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία, αν και πρώτα πρέπει να γίνει γνωστό αν είναι έπαθλο αυτού του επεισοδίου, ή του επόμενου.

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο, λοιπόν, είναι η κόκκινη. Η ομάδα του Τριαντάφυλλου, δηλαδή, που θα ανατρέψει τα προγνωστικά παρά την παρουσία ενός σαφώς αδύναμου αγωνιστικά παίκτη έναντι επτά δυνατών.Δεν αποκλείεται, βέβαια, να τον δούμε να μην αγωίζεται.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share