Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Βόμβα» από τον ΣΚΑΪ - Έκανε πρόταση στον ξάδελφο του Νίκου Μπάρτζη

Για ποιο πρόγραμμα τον θέλει;

18 Μαΐου 2021 21:19
Survivor 4: «Βόμβα» από τον ΣΚΑΪ - Έκανε πρόταση στον ξάδελφο του Νίκου Μπάρτζη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος, που κάνει «θραύση» από την οικογένειά του στο Survivor, με τον ΣΚΑΪ να κάνει πρόταση συνεργασίας στον ξάδελφό του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα ρεπορτάζ της εκπομπή «Ευτυχείτε», ο ξάδελφος του Νίκου Μπάρτζη, ο Ηλίας, δήλωσε συμμετοχή στο νέο ριάλιτι, Αγρότης Μόνος Ψάχνει, το οποίο ενδέχεται να παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη στιγμή που ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Νίκο με τιμές ήρωα.

Survivor 4: Η πρόταση στον ξάδελφο του Νίκου Μπάρτζη

Η δε Κατερίνα Καινούργιου είχε μείνει άφωνη με την είδηση της Έλενας Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε και αναφέρθηκε ότι αν το ριάλιτι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάει καλά θα παρουσιάσει και το My Style Rocks.

Survivor spoiler: Άσχημες εξελίξεις με το πρόβλημα υγείας του Νίκου Μπάρτζη!

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο Athenamagazine.gr ο Νίκος Μπάρτζης την Κυριακή αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor δηλώνοντας αδύνατος αγωνιστικά καθώς είχε τραυματιστεί άσχημα στο πόδι του και δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στους στίβους μάχης.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο Περικλής Κονδυλάτος μάλιστα έκανε μια πολύ αποθεωτική ανάρτηση για τον πρώην συμπαίκτη του μετά το τέλος του επεισοδίου. Από την άλλη, το πρωί της Δευτέρας το Πρωινό αποκάλυψε πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει πάθει ρήξη χιαστού και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share