Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Φρενίτιδα» για τον Μπάρτζη - Τον περιμένουν με πυροτεχνήματα στο χωριό του

Η υποδοχή στον Τζέιμς δε θα είναι τίποτα!

17 Μαΐου 2021 18:34
Survivor 4: «Φρενίτιδα» για τον Μπάρτζη - Τον περιμένουν με πυροτεχνήματα στο χωριό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θεωρείτε πως η υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο ήταν... με βασιλικές τιμές, τότε καλό είναι να περιμένετε τι θα γίνει στο Ζευγολατιό, όταν γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο ο Νίκος Μπάρτζης.

Όταν παρέμεινε στο παιχνίδι ο Νίκος την τελευταία φορά που ήταν υποψήφιος έβαλαν φωτιά στην πλατεία, τώρα που επιστρέφει τόσο θριαμβευτικά από τον Άγιο Δομίνικο έχουν ετοιμάσει κάτι εντελώς ξεχωριστό, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Survivor 4: Υποδοχή... ήρωα ετοιμάζουν στον Νίκο Μπάρτζη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό που ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας σπαταλήθηκαν γύρω στα 1.500 ευρώ σε πυροτεχνήματα και άλλα τέτοια ήδη για να τον καλωσορίσουν.

Του ετοιμάζουν μια τεράστια και εντυπωσιακή υποδοχή. Τα πυροτεχνήματα θα τοποθετηθούν σε κεντρικό δρόμο τα οποία θα έχουν ειδική κατασκευή για να σκάνε ταυτόχρονα με την πορεία του αυτοκινήτου που θα μεταφέρει τον Νίκο Μπάρτζη.

Καλεσμένοι σε όλο αυτό είναι τόσο ο Τζέιμς όσο και η Άννα Μαρία Βέλλη, με την τελευταία να είναι δυνατό να παραστεί.

Survivor spoiler: Άσχημες εξελίξεις με το πρόβλημα υγείας του Νίκου Μπάρτζη!

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο Athenamagazine.gr ο Νίκος Μπάρτζης την Κυριακή αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor δηλώνοντας αδύνατος αγωνιστικά καθώς είχε τραυματιστεί άσχημα στο πόδι του και δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στους στίβους μάχης.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο Περικλής Κονδυλάτος μάλιστα έκανε μια πολύ αποθεωτική ανάρτηση για τον πρώην συμπαίκτη του μετά το τέλος του επεισοδίου. Από την άλλη, το πρωί της Δευτέρας το Πρωινό αποκάλυψε πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει πάθει ρήξη χιαστού και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share