Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος... γλέντησε τον Ασημακόπουλο - «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»

Θα του το «χτυπά» για πολύ καιρό ακόμη

17 Μαΐου 2021 22:49
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος... γλέντησε τον Ασημακόπουλο - «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δε σταματά ποτέ, με τον πρώτο να συνεχίζει... το γλέντι και εκτός αγωνίσματος, όπου τον νίκησε δύο φορές, κάνοντάς του καζούρα στην παραλία του Survivor.

Όλοι οι παίκτες είναι εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του «Ντάφυ» στον τελευταίο αγώνα, με τον ίδιο να φαίνεται πως... το πήρε πάνω του και να ειρωνεύεται με τη σειρά του τον Ασημακόπουλο, απαντώντας σε κάθε κατηγορία του, σχετικά με την αγωνιστικότητά του.

Survivor 4: Η... καζούρα του Τριαντάφυλλου στον Ασημακόπουλο

«Το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο παππούς του Survivor τον γλέντησε και του έριξε δύο μπαλάκια. Κάθε φορά θα του δείχνω αυτά τα δύο δάχτυλα», είπε στην κάμερα, συνεχίζοντας την καζούρα και στον ίδιο προσωπικά. Ο Ασημακόπουλος, πάντως, φαινόταν αρκετά ψύχραιμος.

Survivor spoiler 17/05: Παίκτες κομπάρσοι σε ρόλους - Το στημένο σκηνικό με Ντάφυ και Κόρο!

Survivor spoiler: Μπορεί ο Τριαντάφυλλος με τον Κόρο να ήρθαν ξανά κοντά και να απόλαυσαν από κοινού ένα γεύμα ωστόσο δεν πιστεύουμε πως το σκηνικό αυτό είναι απόλυτο... φυσιολογικό και τυχαίο!

Η αλήθεια είναι πως αρκετά περιστατικά στο φετινό Survivor κάνουν μπαμ πως είναι στημένα και ένα ανάλογο είναι κι αυτό ανάμεσα στον Γιώργο Κόρομι και τον Ντάφυ! Ξαφνικά είδαμε τους δύο τους να αποτελούν τους άνδρες μιας ομάδας και μάλιστα να φτάνουν και σε μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό έπαθλο μαζί με τις Μαριαλένα και Καρολίνα, τα δύο κορίτσια της μπλε ομάδας γι αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο επειδή εμείς είμαστε λίγο... πονηροί δεν πιστεύουμε πως το όλο σκηνικό είναι φυσιολογικό και ειδικά τώρα που έχουν συμβεί όλα αυτά στο Survivor! Από την μια οι αποχωρήσεις του Τζέιμς και του Νίκου, από την άλλη ο έρωτας Μαριαλένας - Σάκη που κούρασε, ο Ατζούν έπρεπε να βρει άλλο τρυπάκι για να κρατήσει τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία έχει δει να καταρρέουν.

 Survivor spoiler 17/05: Παίκτες κομπάρσοι σε ρόλους - Το στημένο σκηνικό με Ντάφυ και Κόρο!

Survivor spoiler: Το σχέδιο του Ατζούν για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης

Έτσι ο Τούρκος παραγωγός έπρεπε να σκεφτεί κάτι! Και επειδή εκ νέου μόνιμη αλλαγή των ομάδων θα έφερνε μεγάλες γκρίνιες σκέφτηκε να γίνονται νέες ομάδες κάθε βδομάδα που θα μάχονται απλά για τα έπαθλα, με τις ασυλίες να γίνονται ατομικές!

Και μέσα σ' αυτά σκέφτηκε να βάλει τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο στην ίδια ομάδα και τυχαία να κερδίσουν το έπαθλο, με τον Ντάφυ μάλιστα να κερδίζει δύο φορές τον Γιώργο Ασημακόπουλο και να χαρίζει δύο νίκες στην ομάδα του, τις οποίες μάλιστα αφιέρωσε στον Κόρο! Αν δεν είναι αυτό στημένο περιστατικό τότε τι είναι;

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share