Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έπαθαν όλοι πλάκα με τον... παικταρά «Ντάφυ» - «Αυτόν έπρεπε να είχαμε διαλέξει...»

Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι επιδόσεις του

17 Μαΐου 2021 22:32
Survivor 4: Έπαθαν όλοι πλάκα με τον... παικταρά «Ντάφυ» - «Αυτόν έπρεπε να είχαμε διαλέξει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό στο Survivor φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι με κάθε τρόπο έδειξαν την έκπληξή τους για το γεγονός αυτό.

Γυρίζοντας το βράδυ, μετά το μεγάλο αγώνα ανάμεσα σε «Μπλε» και «Κόκκινους», ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκίνησε με την παρέα του να τον σχολιάζει, τονίζοντας πως είναι... γεννημένος πρόεδρος. Ο δε πρόεδρος συγκέντρωσε τον «Κόρο», με τον οποίο ξαφνικά έγινε κολλητός, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και επεσήμανε πόσο δυνατή είναι η ομάδα τους.

Survivor 4: Ο σχολιασμός για τις επιδόσεις του Τριαντάφυλλου

Το επόμενο πρωί, πάντως, το ίδιο θέμα ήταν στην κορυφή της... επικαιρότητας στον Άγιο Δομίνικο, με τον «Ντάφυ» να παίζει ξανά στόχους με τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία να παραδέχεται, ότι έπρεπε να τον είχε διαλέξει πρώτο.

Θρήνος για τον Τριαντάφυλλο: Ο θάνατος που θα μάθει μόλις βγει από το Survivor και θα τον βυθίσει στην θλίψη!

Μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες και δυστυχώς το Athensmagazine.gr βρέθηκε στην δύσκολη θέση να σας την παρουσιάσει πρώτο.

Έφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γιαννάκης γνωστός και ως Μητσούνης και βύθισε στο πένθος το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο! Ο εκλιπών είχε μαγαζιά στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σε αρκετά πρόσωπα της showbiz! Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο τον σύνδεε χρόνια φιλία, με τον τραγουδιστή να λέει το δικό του αντίο!

Ωστόσο ο Γιώργος Μητσούνης διατηρούσε φιλική σχέση και με τον Τριαντάφυλλο, αφού το ένα μαγαζί που είχε στο Πόρτο Ράφτη ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του Ντάφυ και τους δύο άνδρες συνδέει χρόνια φιλία. Όπως είναι λογικό ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ενημερωθεί για τον θάνατο του φίλου του, ωστόσο μόλις βγει από το Survivor και το μάθει το μόνο σίγουρο είναι πως θα βυθιστεί στην θλίψη!

Δύσκολες ώρες χωρίς να το... γνωρίζει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor. Από τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας!

Θρήνος για τον Τριαντάφυλλος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share