Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η πρώτη βόλτα του Παπαδόπουλου με τους γιους του (photo)

Ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο

13 Μαΐου 2021 16:57
Survivor 4: Η πρώτη βόλτα του Παπαδόπουλου με τους γιους του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Παπαδόπουλος εδώ και μερικές ημέρες από το Survivor και μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και την υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών αποφάσισε να κάνει την πρώτη του βόλτα με τους γιους του. Παράλληλα δείτε και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε ο Τζέιμς από το παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πολλές φορές είχε μιλήσει για τους γιους του και την γυναίκα του στην κάμερα και είχε δηλώσει ανοιχτά το πόσο πολύ του λείπουν. "Ο πατέρας είναι αυτός ο οποίος εδραιώνει στην ψυχή του παιδιού το συναίσθημα της ασφάλειας. Θεωρείται ο προστάτης και ο υπερασπιστής της οικογένειας."

Η φωτογραφία του Κώστα Παπαδόπουλου με τα παιδιά του

Λίγα πράγματα για τον Κώστα Παπαδόπουλο που σίγουρα δεν ξέρουμε

Ο Κώστας διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020». Έχει γεννηθεί στη στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα.

Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας .Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία.

Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

Survivor 4: Για την ζωή της μετά το Survivor αλλά και για εξελίξεις που διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο μετά και την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή μίλησε η Σοφία Μαργαρίτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη".

Όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη για το Survivor 4

«Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο Τζέιμς, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι.

Πίστευα ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα ήταν στον τελικό, αλλά τώρα θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί και επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share