Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Τζέιμς!

Ανατροπή δεδομένων!

13 Μαΐου 2021 15:51
Survivor spoiler: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Τζέιμς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Πανικός σημειώθηκε στην εκπομπή Happy Day λόγω του Survivor 4 και των τελευταίων εξελίξεων. Στον αέρα μέσω Skype, βγήκε ο κουμπάρος του Τριαντάφυλλου και επικράτησε ένας μικρός χαμός με την παρουσιάστρια να υψώνει τον τόνο της φωνής της για να ηρεμήσει το κλίμα.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι προσβλητικός, είναι το στυλ του αυτό. Όταν ένας άνθρωπος, σε αφήνει νηστικό, σου τη λέει συνέχεια», είπε ο φίλος και κουμπάρος του Τριαντάφυλλου, σχετικά με την κόντρα που έχει με τον Κόρο.

Τότε ο Κώστας Φραγκολιάς πήρε το λόγο και είπε «Δεν είναι προσβλητικός; Δηλαδή μιλάμε για ένα προϊόν που το βλέπουμε πέντε μήνες. Συγνώμη Σταματίνα μου, να είμαστε ακριβείς σε αυτά που λέμε. Το προβλεπόμενο που είχε, το πήρε».

Σε δύσκολή θέση ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ύψωσε τον τόνο της φωνής της και είπε «βοηθήστε με γιατί εγώ συντονίζω. Μην βάζεις τον θυμό σου», για να ηρεμήσει το κλίμα.

Survivor 4: Επίθεση Ελευθερίας σε Ατζούν - «Η κάμερα δεν έδειξε ότι...»

Η Ελευθερία Ελευθερίου δε δίστασε να κάνει επίθεση στην παραγωγή του Survivor, κατηγορώντας την ανοικτά για πράγματα που δεν έδειξαν οι κάμερες.

«Μπήκα στο παιχνίδι γιατί μου έκαναν τρίτη φορά την πρόταση και είπα ότι είναι σημάδι από τον Θεό», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου, που γιορτάζει παράλληλα τα γενέθλιά της, στο «Love it».

«Ισχύει ότι ζήτησα από την ομάδα μου να με ψηφίσει, αν νομίζει ότι εγώ ήμουν αγωνιστικά η χειρότερη. Ήταν κάτι που το ζήτησα και από τους φίλους μου: Τριαντάφυλλο, Σάκη και Αλέξη. Τους είπα ότι αν νομίζουν ότι έπρεπε να ψηφιστώ, να το κάνουν και να μην αφήσουμε να πουν ότι κάνουμε συμμαχίες και ότι δεν βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα».

Survivor 4: Το παράπονο της Ελευθερίας από την παραγωγή

«Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι εγώ δεν πήρα τίποτα από το μπαούλο και μου χρέωσαν μια άσχημη κατηγορία. Θα έπρεπε να δείξουν πως κάναμε μια συζήτηση με τον Αλέξη και λύσαμε την παρεξήγηση και θα έπρεπε να δείξουν πάρα πολλά άσχημα πράγματα που έγιναν και τα άσχημα σχόλια που δεχόμουν».

Survivor 4: Απίθανη αλλαγή στο σώμα της Ελευθερίας - Δε θα το πιστεύετε

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν από τις αγαπημένες... του ανδρικού κοινού στο Survivor, αλλά το σώμα της έχει βιώσει μια φοβερή αλλαγή με την επιστροφή της στην χώρα, έχοντας αποκτήσει λίγα παραπάνω κιλά χωρίς να την ενοχλεί.

Η όμορφη τραγουδίστρια, μετά τη αποχώρηση της από το Survivor έχει επιστρέψει ξανά στους ρυθμούς της και έχει προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητα της.

Survivor 4: Η Ελευθερία με... φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ελευθερία μάλιστα φαίνεται πως έφαγε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα η αρκετά αδύνατη κοιλια της να φουσκώσει! Η ίδια, μιας και είναι ακομπλεξάριστη, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει την κοιλιά της και γράφει: «Happy Mother’s Day».

Survivor Ελευθερία αλλαγή στο σώμα της

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share