Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Το πήγαν... σε άλλο επίπεδο - Η Μαριαλένα κυκλοφορεί με το μποξεράκι του Σάκη

Κάποια πιο πονηρεμένη από εμάς θα έλεγε πως είναι αρκετά κοντά...

11 Μαΐου 2021 22:58
Survivor 4: Το πήγαν... σε άλλο επίπεδο - Η Μαριαλένα κυκλοφορεί με το μποξεράκι του Σάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως το έχουν πάει... σε άλλο επίπεδο στο Survivor, καθώς μάθαμε πως η δεύτερη κυκλοφορεί με το μποξεράκι του συμπαίκτη της στην παραλία.

Η Μαριαλένα δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά άσχημη κατάσταση σωματικά, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια μπροστά στην κάμερα, ενώ ήρθε και σε μια μικρή αντιπαράθεση με την Καρολίνα για το ότι οι νέοι παίκτες αντιμετωπίζουν πιο ομαλές συνθήκες σε σύγκριση με όσους βρίσκονται στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα.

Survivor 4: Η Μαριαλένα και... το μποξεράκι του Σάκη

Στο τέλος, μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος παρατήρησε το... επίμαχο σημείο της, επειδή είναι φουσκωμένο. «Σαν άνδρα με έχετε κάνει εδώ», του είπε η Μαριαλένα αστειευόμενη και πρόσθεσε, ότι έχει φορέσει το μποξεράκι του Σάκη, επειδή είναι βολικό, αν και οι δυο τους προέρχονταν από ένα «βαρύ» τσακωμό.

Survivor - Χριστίνα Κεφαλά: "Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί που είχε κρύψει..."

Survivor 4: Η Χριστίνα Κεφαλά έχει πάρει φόρα και ποιος την πιάνει! Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πρωί της Τρίτης που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού και για πρώτη φορά μας είπε κάτι... διαφορετικό! Αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που η σχέση της με τον Σάκη τερματίστηκε.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κεφαλά για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη

«Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά. Εγώ δε μπορώ να είμαι φίλη με τον πρώην μου. Με τον Σάκη χωρίσαμε ενάμιση μήνα πριν μπούμε στο Survivor. Όταν μπήκαμε και έλεγε όλα αυτά για τη Μαριαλένα, με έφερε σε δύσκολη θέση. Και εμείς ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν καιρό μαζί, αλλά και εγώ σαν γυναίκα…

Δεν τον ερωτεύτηκα τον Σάκη. Δεν πρόλαβα. Εγώ με τον Σάκη δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί έμαθα πως θα μπει στο Survivor που ήταν και η Μαριαλένα. Μου είχε κρύψει και κάποια πράγματα… Εγώ πήγα γιατί μου ήρθε πρόταση. Δεν το ήξερα πως θα είναι και ο Σάκης. Στα γραφεία τον συνάντησα.

Είναι πολύ κοινωνικό παιδί. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εγώ όταν μπήκαμε στο Survivor δε ζήλεψα καθόλου τη Μαριαλένα. Δεν περίμενα να ξαναέρθουν τόσο κοντά. Είναι έκπληξη για μένα. Δεν υπήρχε από μέρους μου ενδιαφέρον από τον Σάκη. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από πριν. Για αυτό είχα και τέτοια σχέση με τη Μαριαλένα» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share