Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασε» πάνω στον Σάκη η Μαριαλένα μετά την ήττα - «Να σέβεσαι και λίγο...»

Του έριξε «παντόφλα» επειδή... τόλμησε να πανηγυρίσει

11 Μαΐου 2021 00:07
Survivor 4: «Ξέσπασε» πάνω στον Σάκη η Μαριαλένα μετά την ήττα - «Να σέβεσαι και λίγο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα φοβερό «ξέσπασμα» εναντίον του Σάκη Κατσούλη προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την ήττα της ομάδας της στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, ζητώντας του να τη σεβαστεί.

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα έδωσαν έναν από τους πιο έντονους και επικούς αγώνες από την έναρξη του φετινού κύκλου, με τους «Κόκκινους» να είναι οι μεγάλοι νικητές, απολαμβάνοντας ασυλία και φαγητό. Οι πανηγυρισμοί τους ήταν έξαλλοι, κάτι που δεν άρεσε στη Μαριαλένα, η οποία μάλλον δε θέλει να βλέπει τον Σάκη... να χαίρεται με την χαρά της ομάδας του.

Survivor 4: Η επίθεση της Μαριαλένας στον Σάκη μετά το αγώνισμα

Κάπως έτσι, αμέσως μετά το αγώνισμα κι ενώ εκείνος επιχείρησε να την πλησιάσει, τον «κατσάδιασε» και του ζήτησε σεβασμό, καθώς δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μετά την απώλεια της ασυλίας από την ομάδα της.

Survivor 4: Η Μαριαλένα παρηγόρησε τoν Σάκη και εκείνος...της την είπε!

Survivor 4: Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα, έπειτα από flag race ανάμεσα στον Σάκη με την Καρολίνα και τον Τζέιμς με τη Μαριαλένα, ήταν οι Μπλε με σκορ 10-9 κι έτσι θα απολαύσουν και το φαγητό αλλά και την επίσκεψη στο πάρκο των δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαριαλένα πήρε το λόγο και παρηγόρησε τον Σάκη και του είπε να μην στεναχωριέται που έχασε τον τελευταίο πόντο και να μην το παίρνει μέσα του γιατί πραγματικά τα πήγε πολύ καλά, με τον Σάκη να της την λέει χιουμοριστικά: "Καλύτερα που κερδίσατε να πας εκεί να μην με πρήζεις κιόλας, γιατί τελευταία είχαμε πολλά"!

Εκείνη τη στιγμή η Μαριαλένα τον ρώτησε: "Δεν ντρέπεσαι ρε;" με τον ίδιο να της λέει: "Καθόλου".

Όσα είπαν Σάκης - Μαριαλένα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share