Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/05: "Είσαι καραγκιόζης - Δεν αξίζεις να..." - Χοντρός τσακωμός Ασημακόπουλου - Κόρο πίσω από τις κάμερες

Δύο πρώην κολλητοί έγιναν εχθροί!

10 Μαΐου 2021 10:13
Survivor spoiler 10/05:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πρώτο το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει για το γεγονός πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι είναι πλέον δύο ξένοι!

Εδώ και περισσότερο από μήνα και πριν ακόμα αλλάξουν για τελευταία φορά οι ομάδες, το Athensmagazine.gr σας είχε φέρει στο φως αποκαλύψεις σχετικά με τον τσακωμό ανάμεσα στους δύο φίλους, οι οποίοι τους τρεις πρώτους μήνες του Survivor 4 ήταν αυτοκόλλητοι! Γελούσε ο ένας, γελούσε κι ο άλλος, έκλαιγε ο ένας, έκλαιγε κι ο άλλος. Ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουνε αλλάξει.

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στα δύο παιδιά; Όπως σας είχαμε αποκαλύψει λοιπόν και στο παρελθόν η αιτία του αρχικού τσακωμού των δύο παιδιών ήταν ο Τριαντάφυλλος και το γεγονός πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Ντάφυ, παρότι πριν μερικές μέρες είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα και τον κατηγορούσαν για πολλά. Εν ολίγης τον κατηγορούσε πως γύρισε την μπιφτέκα μόλις κατάλαβε πως ο Τριαντάφυλλος έχει πέραση στο τηλεοπτικό κοινό! Από τότε λοιπόν οι δύο Γιώργηδες της παρέας τα "έσπασαν" και έπαψαν να είναι κολλητοί! Όμως το ποτήρι ξεχείλισε χτες. Τι συνέβη;

Survivor spoiler 10/05: 'Είσαι καραγκιόζης - Δεν αξίζεις να...' - Χοντρός τσακωμός Ασημακόπουλου

Survivor spoiler: "Είσαι καραγκιόζης..."

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του χθεσινού αγωνίσματος είδαμε τον Γιώργο Κόρομι να ειρωνεύεται τον Γιώργο Ασημακόπουλος πανηγυρίζοντας με τον τρόπο του τελευταίου φωνάζοντας "Πούντα Κάνα" και χτυπώντας ταυτόχρονα τα οπίσθιά του. Με τον τρόπο αυτό ήθελε να πικάρει τον πρώην φίλο του, ο οποίος δεν το ξέχασε!

Έτσι μόλις επέστρεψαν στην παραλία ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε επίθεση στον Κόρο τον οποίο και χαρακτήρισε "καραγκιόζη" τονίζοντας πως τελικά δεν άξιζε που δέθηκε τόσο πολύ μαζί του στην αρχή του Survivor! "Δεν σεβάστηκες ότι δυσκολίες περάσαμε μαζί με να το με ειρωνεύεσαι μπροστά στις κάμερες. Για μένα έχεις τελειώσει"! Αυτές ήταν οι κουβέντες του Ασημακόπουλου προς τον Κόρο, με τον τελευταίο να συνεχίζει να ειρωνεύεται και να κουνάει επιδεικτικά τα χέρια του, με νόημα "άσε με ήσυχο"!

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share