Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Κόλαση! Πλακώθηκαν άσχημα Ασημακόπουλος - Κόρο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

19 Μαρτίου 2021 22:04
Survivor spoiler: Κόλαση! Πλακώθηκαν άσχημα Ασημακόπουλος - Κόρο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η πληροφορία μόλις έφτασε στα γραφεία μας και σας την μεταφέρουμε αμέσως, η αλήθεια είναι χωρίς να την ψάξουμε ιδιαίτερα καθώς πιέζει ο χρόνος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr πριν λίγες ώρες είχαμε έναν άσχημο τσακωμό ανάμεσα σε δύο φίλους, τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Ένας τσακωμός που έρχεται που ανατρέψει τα δεδομένα στη κόκκινη ομάδα με άρωμα... Τριαντάφυλλου!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η αλήθεια είναι πως πίσω από κάθε τσακωμό στη κόκκινη ομάδα κρύβεται ένας... Ντάφυ! Τι συνέβη αυτή την φορά; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Κόρο και Ασημακόπουλος είχαν μια έντονη λογομαχία, πίσω από τις κάμερες, που έγινε όμως γρήγορα αντιληπτός από συμπαίκτες και παραγωγή και δεν αποκλείεται να πρόλαβε κάποια κάμερα να "πιάσει" κάτι.

Πλακώθηκαν άσχημα Ασημακόπουλος - Κόρο!

Survivor spoiler: Γιατί τσακώθηκαν οι δύο κολλητοί;

Καταρχάς να σας τονίσουμε πως επειδή το Survivor θα εξελιχθεί σε ατομικό είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή τα δύο φιλαράκια θα τα σπάσουν, μπορεί πάλι και όχι! Πληροφορίες λοιπόν του Athensmagazine.gr κάνουν λόγο για τσακωμό ανάμεσα στους δύο άνδρες εξαιτίας του Τριαντάφυλλου!

Ο λόγος; Σύμφωνα με "φήμες" από τον Άγιο Δομίνικο ο Ασημακόπουλος είπε στον Κόρο πως δεν είναι καλοί ιδέα να έχουν από μακριά και απέναντι τον Τριαντάφυλλο και μήπως θα έπρεπε να έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση μπροστά στις κάμερες, αφού ο συμπαίκτης του απέδειξε πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό!

Ο Κόρο άρπαξε αμέσως και κατηγόρησε τον φίλο του για διπροσωπία, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως εκείνος κωλοτούμπας δεν θα γίνει έτσι εύκολα και πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι έχει συμβεί με τον Ντάφυ! Έχει πάρει μια απόφαση που μπορεί και να του στοιχίσει το μέλλον του στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ωστόσο είναι αποφασισμένος να το τραβήξει μέχρι τέλους! Τα νεύρα του Κόρο ακούστηκαν μέχρι την παραλία των... μπλε αφού δεν θέλει καν να ακούει για τον Ντάφυ, κάτι που τον έφερε σε έντονη διαμάχη ακόμα και με τον στενό του φίλο, Γιώργο Ασημακόπουλο. Πάντως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο παιδιά, λίγο αργότερα, τα βρήκαν!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share