Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 09/05: Έρχεται «ξεκατίνιασμα» Ελένης και Καρολίνας - Το έπαθλο με.. τα δελφίνια

Νέα ένταση στην παραλία!

7 Μαΐου 2021 22:48
Survivor trailer 09/05: Έρχεται «ξεκατίνιασμα» Ελένης και Καρολίνας - Το έπαθλο με.. τα δελφίνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην τελική ευθεία, ήτοι στο ατομικό κομμάτι του, όπως αναμένουν άπαντες, με τα νεύρα να είναι τεντωμένα και τους καβγάδες να αυξάνονται.

Σε αυτή την περίπτωση, θα δούμε την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα να τσακώνονται στην παραλία, με τη δεύτερη να αναφέρει στην αντίπαλό της, ότι έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Οι αναφορές στον Νίκο και τον Τζέιμς, κάπως έτσι, δεν είναι το μόνο θέμα στην παραλία και οι δύο γυναίκες θα περάσουν μια μεγάλη ένταση.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας δεν παραμένουν στο περιθώριο. Συμπαίκτες και αντίπαλοι διατηρούν κάκιστες σχέσεις μαζί τους, αν και η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού δείχνει να φέρνει τριγμούς.

Survivor trailer: Το φοβερό έπαθλο με τα δελφίνια

Στο αγώνισμα επάθλου, οι παίκτες θα έχουν μια ιδιαίτερη επιβράβευση, αφού ο νικητής θα βρεθεί στην παραλία της Πούντα Κάνα, κολυμπώντας μαζί με τα δελφίνια σε μια στιγμή, που δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

Μαζί με αυτό, φυσικά, θα υπάρχει και φαγητό και οι δύο ομάδες παλεύουν για την επικράτηση σε έναν ιδιαίτερο υδάτινο στίβο μάχης, επιζητώντας μέχρι τέλους το αποτέλεσμα.

Δείτε το trailer:

Survivor 4: Κορίτσια ο αγρότης της καρδιάς σας είναι ελεύθερος - Αποκάλυψη για τα προσωπικά του Μπάρτζη

Για όσα κορίτσια γοητεύονται από τον αγρότη του Survivor, τα νέα είναι θετικά, αφού ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται πως είναι... ελεύθερο πουλί.

Παρότι είχαμε ακούσει πολλά για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη, φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι, όπως αναφέρει κολλητή του.

Survivor 4: Η αποκάλυψη για τα προσωπικά του Νίκου Μπάρτζη

Η Εμμανουέλα, η πολύ καλή φίλη του Νίκου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» είπε: «Το περιμέναμε ότι θα παραμείνει ο Νίκος και το προσπαθήσαμε και αρκετά. Ήμασταν όλοι ενωμένοι γιατί θέλαμε να μείνει στο παιχνίδι, θέλουμε να τον βλέπουμε να συνεχίζει. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση κάθε φορά που είναι υποψήφιος. Βλέπουμε ένα παιδί που είναι το ίδιο με αυτό που ήταν εδώ, δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του. Έτσι τον έχουμε αγαπήσει από μικρό παιδί και αυτό βλέπουμε και στο παιχνίδι».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Με τον Τζέιμς θεωρώ ότι είναι πραγματικοί φίλοι. Τον γνωρίζω επειδή είμαστε μαζί από μικρά. Ο Νίκος έτσι δίνεται στους φίλους του, όταν νιώσει κάποιον κοντά του και τον θεωρήσει φίλο του, έτσι είναι, δεν κρύβεται, δεν προσπαθεί να δημιουργήσει μια φιλία για να γίνει αρεστός. Το κάνει γιατί το αισθάνεται, Νομίζω και στον τελικό να φτάσουν οι δυο τους η φιλία τους θα συνεχιστεί… Ο Νίκος είναι ελεύθερος. Κάνουν πλάκα με την αδερφή του Τζέιμς, γιατί να μην είναι μαζί; Την έχω δει την αδερφή του και θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη κοπέλα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share