Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Survivor 4: «Η Μαριαλένα είναι καψούρα - Ο Σάκης κάνει το κομμάτι του» (Video)

Κόλαφος ο κολλητός του Κατσούλη - «Η οικογένεια του Σάκη δεν ασχολείται καθόλου με τη σχέση του με τη Μαριαλένα»

7 Μαΐου 2021 14:28
Survivor 4: «Η Μαριαλένα είναι καψούρα - Ο Σάκης κάνει το κομμάτι του» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: O κολλητός φίλος του Σάκη Κατσούλη, Κώστας Καλκούνης, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε», που παρουσιάσει η Κατερίνα Καινούργιου. Ενώ, δείτε πως ήταν και πως έγιναν οι παίκτες μέσα σε 132 μέρες.

Σ’ αυτήν αναφέρθηκε στην σχέση του φίλου του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Aν ο Σάκης Κατσούλης είναι «καψούρης» με την Μαριαλένα σχολίασε: «Θα μου επιτρέψετε αυτό να μην το σχολιάσω, είναι δύο ενήλικες άνθρωποι και ξέρουν καλύτερα από μας.

Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τον Σάκη που βλέπετε στο Survivor σε σχέση με αυτόν που γνωρίζω στην προσωπική του ζωή. Ο Σάκης είναι ένα παιδί με αρχές και αξίες, που πηγάζουν από την ανατροφή που πήρε από την οικογένεια του.

Η οικογένεια του Σάκη δεν ασχολείται καθόλου με την σχέση του Σάκη με την Μαριαλενα μέσα στο παιχνίδι. Ασχολούνται με τις αγωνιστικές του επιδόσεις στο παιχνίδι και τις επιδόσεις του, μέσα στο Survivor.

Δεν τους αρέσει που η παραγωγή επικεντρώνεται στην σχέση του με την Μαριαλένα και όχι με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Από εκεί και πέρα αφού μπήκε στο ριάλιτι ήξερε πως θα αποτελέσει προϊόν του».

Ενώ συνέχισε για τον φίλο του: «Βλέπω τον Σάκη μέσα στην εκπομπή και ξέροντας πως είναι ένα παιδί με αρχές, ένας πραγματικός φίλος, βλέπουμε πως ο Σάκης είναι ένα πραγματικός… survivor. Όπως είναι σε όλους τους τομείς της ζωής του, επιτυχημένος επιχειρηματίας, εκπληκτικός αθλητής, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχει περάσει από τόσες ομάδες, έχει τιμήσει την Εθνική Ελπίδων με το Εθνόσημο.

Είναι ο καλύτερος στους στόχους, στα run και τελευταίος στην ίντριγκα. Αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν όταν βγουν από το παιχνίδι. Αν καλεστώ σε γάμο που θα κάνουν, φυσικά θα πάω γιατί τα γνωρίζω και τα δύο παιδιά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share