Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πως ήταν και πως έγιναν οι παίκτες μέσα σε 132 μέρες;

Σοκ με το πως μπήκε η Μαριαλένα! Την θυμάστε άραγε;

7 Μαΐου 2021 14:04
Survivor 4: Πως ήταν και πως έγιναν οι παίκτες μέσα σε 132 μέρες;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Πέρασαν σχεδόν 5 μήνες και για την ακρίβεια 132 από την ημέρα που οι παίκτες του Survivor πάτησαν στον Άγιο Δομίνικο! Κάποιοι μπήκαν πιο μετά αλλά οι άθλιες συνθήκες επιβίωσης τους έχουν φέρει στην ίδια κατάσταση με αυτούς που ήταν εξ' αρχής μέσα!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο μόνος που έχει μείνει από την ομάδα των Διάσημων που τώρα έχει μετονομαστεί σε "Κόκκινη" και είναι κι αυτός που έχει χάσει τα πιο πολλά κιλά σε σύγκριση με το πως ήταν όταν μπήκε!

Θυμάστε όμως άραγε ποια ήταν η εικόνα των παικτών όταν τους πρωτοείδαμε στις οθόνες μας; Κάποιες αλλαγές πραγματικά είναι σοκαριστικές.

Πως ήταν και πως είναι πλέον οι παίκτες του Survivor

Survivor spoiler: Αλλάζουν τα πάντα σε 3 εβδομάδες - Οι νέοι κανόνες!

Survivor spoiler: Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει το Survivor σε λίγο καιρό θα γίνει ατομικό! Αυτό σημαίνει πως ο κάθε παίκτης πλέον θα παίζει για την πάρτι του και αν τώρα η κατάσταση είναι πιεστική, τότε θα γίνει ακόμα περισσότερο.

Ελπίζουμε ο Ηλίας Μπόγδανος να αντέξει μετά το τελευταίο του ξέσπασμα και να καταφέρουν να τον πείσουν να μην αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί το κοινό θέλει πραγματικά να τον δει σε αυτή την φάση του παιχνιδιού να μάχεται για την επιβίωσή του γιατί στις στοιχηματικές είναι το νούμερα ένα φαβορί για την τελική νίκη.

Για να μην ξεφεύγουμε, όμως, από το θέμα μας... Στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες που θα ακολουθούν οι παίκτες από την στιγμή που θα περάσουν σε ατομικό επίπεδο.

Οι αλλαγές όταν γίνει ατομικό το Survivor
Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε: «Θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη να διαγωνιστεί στον στίβο μάχης. Ο νικητής κάθε ατομικού παιχνιδιού θα κερδίζει μεγάλα έπαθλα»!

Και υπογράμμισε ακόμα και οι φίλοι, όπως ο Νίκος και ο Τζέιμς θα έρθουν αντιμέτωποι, ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει ο κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, αφού αυτό θα γίνεται μέσω κλήρωσης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share