Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 06/05: Κατέρρευσε η Νικολέτα στην παραλία - Έκλαιγε όλο το βράδυ

Δύσκολες ώρες για την χορεύτρια του φετινού Survivor!

6 Μαΐου 2021 08:23
Survivor spoiler 06/05: Κατέρρευσε η Νικολέτα στην παραλία - Έκλαιγε όλο το βράδυ
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για την Νικολέτα Μαυρίδη στο Survivor 4, η οποία κατέρρευσε ψυχολογικά στην παραλία και έκλαιγε για ένα ολόκληρο βράδυ!

Ο λόγος; Μα φυσικά η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού. Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας είχε αποκαλύψει ότι η χορεύτρια και ο Παύλος είχαν έρθει αρκετά κοντά, ενώ μάλιστα μαρτυρίες τους ήθελαν ακόμα και ζευγάρι, αφού τους είχαν "πιάσει" μόνους τους στο δάσος αρκετές φορές.

Η Νικολέτα στο άκουσμα της είδησης πως ο Παύλος Γαλακτερός είναι αυτός που αποχωρεί από το Survivor ξέσπασε! Έβαλε αμέσως τα κλάματα στο συμβούλιο και δεν σταμάτησε να κλαίει όλο το βράδυ. Από κοντά και η Ελένη Χαμπέρη, με την οποία ο Παύλος είχε μια στενή φιλία και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα ξαναδούν τον Παύλο όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Survivor spoiler 06/05: Κατέρρευσε η Νικολέτα στην παραλία

Survivor spoiler: Μαρτυρικό βράδυ στην παραλία

Ένα από τα πιο δύσκολα βράδι της στην παραλία πέρασε η Νικολέτα, με τον Ηλίας και την Καρολίνα να προσπαθούν να την εμψυχώσουν! Μια εξέλιξη που φουντώνει τα σενάρια που ήθελαν την Νικολέτα και τον Παύλο να είναι ζευγάρι, αφού πρώτη φορά είδαμε μια τέτοια αντίδραση σε αποχώρηση από παίκτη άλλης ομάδας.

Μάλιστα η ψυχολόγος της παραγωγής πλησίασε την Νικολέτα ώστε να ηρεμήσει. Της εξήγησε πως είναι ένα παιχνίδι και πως πολύ σύντομα όλο αυτό θα έχει τελειώσει και θα είναι σύντομα όλοι ξανά μαζί. Σίγουρα δεν μιλάμε και για κάτι σοβαρό αλλά οι συνθήκες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο είναι τέτοιες που κάνουν τους παίκτες και ειδικά τις γυναίκες αρκετά ευαίσθητες με το παραμικρό. Κάτι που έχουμε δει και στην περίπτωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη! Σκεφτείτε τι έχει να συμβεί εκεί αν φύγει ο Σάκης Κατσούλης ή η Μαριαλένα! Τι κλάμα έχει να πέσει και από τις δύο πλευρές, ενώ σε ένα μήνα θα είναι ξανά όλοι μαζί.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share