Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Δραματική έκκληση της Άννας Μαρίας για Τζέιμς και Νίκο - «Δείξτε ότι το καλό κερδίζει»

Ζητά τη στήριξη στους φίλους της

4 Μαΐου 2021 16:49
Survivor 4: Δραματική έκκληση της Άννας Μαρίας για Τζέιμς και Νίκο - «Δείξτε ότι το καλό κερδίζει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε έκκληση προς το κοινό, που παρακολουθεί το Survivor, προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία ζητά να ψηφιστούν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, ώστε να μείνουν στο ριάλιτι.

Η πρώην παίκτρια, που έκανε και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, μίλησε για τον πόλεμο που δέχονται τους τελευταίους δυο μήνες από συμπαίκτες και αντιπάλους τους. Πρόσθεσε, δε, ότι τώρα χρειάζονται τον κόσμο περισσότερο από ποτέ.

Survivor 4: Η Άννα Μαρία ζητά από τον κόσμο να στηρίξει Τζέιμς και Νίκο

«Τα φιλαράκια μου σήμερα μετά τον ψυχολογικό πόλεμο που τρώνε δυο μήνες ασταμάτητα, έχουν ανάγκη όλους εμάς για να πάρουν τα πάνω τους και να αισθανθούν πως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή τη μάχη. Ας μη γίνει, ό,τι έγινε στη δική μου αποχώρηση.

Ας μη χρειαστεί να μείνει ένας από τους δύο μόνος του. Ας δείξουμε σήμερα πως το καλό νικάει στο τέλος. Όσες ψήφους δώσετε, μοιράστε τις ισάξια και στους δύο φίλους μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αγάπη σας».

Άννα Μαρία για ψήφο σε Τζέιμς και Μπάρτζη

Survivor 4: Αδιανόητο αυτό που έκανε η Άννα Μαρία - Για αυτό το λόγο έδωσε το μαγιό στον Τζέιμς

Μάρτυρες ενός εξαιρετικά χιουμοριστικού σκηνικού γίναμε στο τελευταίο trailer του Survivor που αφορά το σημερινό (3/5) επεισόδιο, με τον Τζέιμς Καφετζή να αναφέρει πως η Άννα Μαρία του άφησε... κληρονομιά το μαγιό της, με το οποίο μάλιστα θα τρέξει στη θάλασσα, αν η μπλε ομάδα πάρει το έπαθλο.

Συγκεκριμένα, όπως παρακολουθήσαμε, μετά την δήλωση του Ηλία Μπόγδανου και του Γιώργου Ασημακόπουλου πως θα βγάλει το μαγιό του και θα πέσει γυμνός στη θάλασσα αν κερδίσουν το αγώνισμα, έκανε τον Τζέιμς να πεισμώσει και να πει μπροστά σε όλους πως αν κερδίσουν οι Μπλε, θα φορέσει το μαγιό της Άννας Μαρίας και θα κάνει με αυτό μπάνιο.

Η Βέλλη, με τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη, ήταν πολύ δεμένοι στο Survivor 4 και έχουν μείνει σταθεροί στις απόψεις τους μένει και σήμερα. Βέβαια, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως ο Νίκος και η Άννα Μαρία, ήταν παραπάνω από φίλοι μέσα στο παιχνίδι, αφού ήταν συνεχώς αγκαλιά.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το σ’ αγαπώ. Πουλάνε πολύ οι ερωτικές σχέσεις στην τηλεόραση, γι’ αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι. Ξέρω από μοντάζ. Εάν πάρεις την εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ροκ τραγούδι είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ρομαντικό», είχε πει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της για την μεταξύ τους σχέση.

Survivor 4: Για αυτό η Άννα Μαρία άφησε το μαγιό στον Τζέιμς

Η Άννα Μαρία Βέλλη, δεν περίμενε πως θα αποχωρήσει από το Survivor 4 την πρώτη κιόλας φορά που βγήκε στον τάκο. Για αυτό κιόλας δεν είχε μαζέψει όλα τα πράγματα της από την καλύβα όπως συνηθίζουν να κάνουν όλοι οι παίκτες. Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν όταν της ανακοίνωσαν πως θα αποχωρήσει να μην προλάβει να τα μαζέψει όλα, αφού έπρεπε να φύγει γρήγορα.

Τζέιμς και Νίκος λοιπόν, κράτησαν όσα πράγματα άφησε πίσω της για να της τα δώσουν όταν βγουν και εκείνοι από το παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share