Survivor 4: Έκανε το εμβόλιο εναντίον του κορωνοϊού η Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει γυρίσει στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια του Survivor και αξιοποίησε την κατάσταση που προέκυψε, ώστε να κάνει το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού.
H Youtuber-ηθοποιός, αφού επέστεψε στις παλιές καλές συνήθειες, έκλεισε το ραντεβού της και επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο με σκοπό να κάνει την πρώτη δόση του covid, αφήνοντας παράλληλα… ένα μαγιό στον Άγιο Δομίνικο.
Survivor 4: Εμβολιάστηκε με AstraZeneca η Άννα Μαρία
Μάλιστα, η Άννα Μαρία Βέλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca.
Survivor 4: Η τοποθέτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον Τζέιμς και τον Νίκο
Η Άννα Μαρία Βέλλη μπορεί να αποχώρησε από το Survivor 4, ωστόσο, συνεχίζει να βλέπει φανατικά τα επεισόδια, αφού μέσα στο παιχνίδι παραμένουν οι καλοί της φίλοι, Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής.
Η ίδια πολλές φορές έχει εκφράσει την άποψη της σχετικά με τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο από την ημέρα που έφυγε και είναι σταθερά στο πλευρό των δυο συμπαικτών της.
H ανάρτηση της Άννας Μαρίας για το Survivor4
Πριν από μερικές ώρες η Άννα Μαρία, μετά από μηνύματα που δέχτηκε στα social media, πήρε θέση στα όσα σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες, καθώς όλη η Κόκκινη ομάδα έχει στραφεί απέναντι στον Νίκο και τον Τζέιμς.
«Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα και μου ζητάτε να πάρω θέση σε όσα γίνονται στο Survivor. Τι να πω… μόνο Τζέιμς και Νίκος», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγο μετά τα χλευαστικά post που έκανε για τους υπόλοιπους παίκτες.
Survivor 4: «Kαρφί» της Άννας Μαρίας για την Μαριαλένα (photo)
Survivor 4: Το έλα να δεις έγινε στο ριάλιτι επιβίωσης! Για ακόμα μια φορά ο Τζέιμς δέχθηκε πυρά σχεδόν από όλη την παραλία και κατηγορήθηκε πως χειραγωγεί τον Νίκο Μπάρτζη! Μεταξύ αυτών που τον κατηγόρησαν βρέθηκε και η πρώην φίλη του Μαριαλένα, που είπε πως ο Τζέιμς επηρεάζει τον Νίκο Μπάρτζη.
Η Άννα Μαρία Βέλλη που πλέον παρακολουθεί το παιχνίδι από την τηλεόραση του σπιτιού της δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την ατάκα και με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ειρωνεύτηκε θα έλεγε κανείς, την παίκτρια των Μπλε.






0 ΣΧΟΛΙΑ