Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Μετά από αυτό που έχει πάθει ο Λιβάνης του αξίζει να γίνει πλατίνα το δισκάκι"

Ο κακός χαμός στο twitter

3 Μαΐου 2021 23:06
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μετά την επεισοδιακή έναρξη του σημερινού επεισοδίου του Survivor με την παραγωγή να βάζει ξανά το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη, "Να είσαι ευτυχισμένη", και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη το twitter όπως ήταν φυσικό πήρε φωτιά.

Γιώργος Λιβάνης

Γιώργος Λιβάνης: Τρολάρει το twitter

Survivor 4 - Γιώργος Λιβάνης: Τρολάρει το twitter

Survivor 4 - Μαριαλένα: "Τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα!" (Video)

Survivor 4 - Μαριαλένα: Στο στόχαστρο φαίνεται πώς έχει βάλει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον Τζέιμς Καφετζή μετά από όσα είπε με την έναρξη του σημερινού επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα είπε βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη της και μίλησε συγκεκριμένα για τον τρόπο που μεταχειρίζεται ο Τζέιμς τον Νίκο!

"Τώρα δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό! Έχει κάνει πράγματα στο παρελθόν όμως! Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ! Με ενοχλεί ο τρόπος του, η έπαρση του και αυτό φαινόταν πιο πολύ στις αρχές, τώρα που έχει πάρει κάποια μηνύματα προσπαθεί να είναι πιο μαζεμένος!

Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ απ' όλα είναι ότι τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα! Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι, από την πλευρά του Νίκου ναι, τον θεωρεί φίλο του ο Νίκος, από την πλευρά του Τζέιμς όμως όχι! Νομίζω ότι τον χρησιμοποιεί για να έχει κι άλλες εβδομάδες στο νησί! Μην τον λυπάστε τον Τζέιμς, είναι η στρατηγική του αυτή για να τον λυπάστε και να τον ψηφίζετε σε μια ψηφοφορία! Αυτός είναι ο Τζέιμς", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για τον Τζέιμς

Survivor 4: To «καρφί» του Γιώργου Λιβάνη στην Μαριαλένα που «κόπηκε» στο μοντάζ στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» (Video)

Survivor 4: Καλεσμένος στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης όπου τραγούδησε την επιτυχία του "Να είσαι ευτυχισμένη", αλλά ερμήνευσε και άλλα κομμάτια ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τη σχέση του με τη Μαριαλένα που βρίσκεται στο Survivor 4, ο ίδιος έχει δει επιτυχία και δεν γινόταν να μην βρεθεί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ακόμη και μουσική.

Η ατάκα-φωτιά του Γιώργου Λιβάνη που «κόπηκε» στο μοντάζ

Στην εκπομπή Ευτυχείτε λοιπόν, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε πως στο μοντάζ κόπηκε μια ατάκα που πέταξε ο Γιώργος Λιβάνης και έτσι το κοινό δεν την άκουσε ποτέ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του τραγουδιού του, είπε «αφιερωμένο στους αχάριστους», με όλη την εκπομπή να λέει πως λογικά ήταν σπόντα για την Μαριαλένα. Παράλληλα, δείτε τις αποκαλύψεις της Κεφαλά για Μαριαλένα-Σάκη-Λιβάνη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share