Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις Κεφαλά για Μαριαλένα-Σάκη-Λιβάνη (Video)

«Η Μαριαλένα ζήτησε τη γνώμη μου για...»

23 Απριλίου 2021 15:55
Survivor 4: Αποκαλύψεις Κεφαλά για Μαριαλένα-Σάκη-Λιβάνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, αποκαλύπτοντας πως της είχε ζητήσει τη γνώμη στο τι να κάνει με τον Γιώργο Λιβάνη. Η Χριστίνα τόνισε πως δεν ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση τη Μαριαλένα και γι΄αυτό το λόγο δεν τη ρώτησε τίποτα για την προσωπική της ζωή. Επίσης, μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία εξέφρασε βεβαιότητα πως υπάρχει ερωτική επανασύνδεση στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά για το Survivor 4

«Η Μαριαλένα αγαπάει τον Σάκη σαν άνθρωπο, τώρα δεν μπορούσα να τη ρωτήσω αν υπάρχει κάτι παραπάνω για να μην τη φέρω σε δύσκολη θέση. Θα ήταν πολύ αδιάκριτο.

Είχα στείλει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη στα social αλλά δεν το έχει διαβάσει καν. Δεν θα τον ενοχλήσω ξανά, θα τον αφήσω να το βιώσει όπως θέλει εκείνος. Μην βρω και τον μπελά μου.

Εφόσον η Μαριαλένα είδε ότι εγώ δεν έχω ενδιαφέρον για τον Σάκη, τη βοήθησε να έρθει πιο κοντά του. Όταν μου ζήτησε τη γνώμη μου της είπα να δει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Μου είχε απαντήσει πως με τον Σάκη απλά αγαπιούνται σαν άνθρωποι. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω κάτι παραπάνω.

Στο παιχνίδι δεν μπήκα για να λύσω τα προσωπικά μου. Μπήκα να αγωνιστώ», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα.

Όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά για τον Σάκη Κατσούλη και το Survivor 4

«Με τον Σάκη είχα κάτι. Το ξέρει πια όλη η Ελλάδα. Ο Σάκης είπε κάτι άλλο και δεν με προειδοποίησε να συνεννοηθούμε να πούμε τα ίδια. Δεν θα πω ψέματα για κανέναν λόγο. Πάντα θα λέω την αλήθεια. Ίσως να μην το διαχειριστήκαμε σωστά γι’ αυτό που ήθελε να προβάλει κι εκείνος. Από το πώς τον βίωσα στο παιχνίδι νομίζω ότι τη θέλει τη Μαριαλένα. Δεν παίρνω όμως, όρκο για κανέναν. Μπορεί να θέλει να το δείξει αυτό λίγο παραπάνω για τη δημοσιότητα».

Χριστίνα Κεφαλά: Ο Αλέξης είναι πολύ καλό παιδί, είναι παρεξηγημένος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share