Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Νέα... επικίνδυνα πλάνα από τον σκηνοθέτη - Ο Τριαντάφυλλος απειλεί να πέσει από το δέντρο

Αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό (3/5) επεισόδιο

3 Μαΐου 2021 15:09
Survivor spoiler: Νέα... επικίνδυνα πλάνα από τον σκηνοθέτη - Ο Τριαντάφυλλος απειλεί να πέσει από το δέντρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο... γίγαντας σκηνοθέτης του Survivor μας έχει συνηθίσει σε φοβερά πλάνα από την παραλία, όπως εκείνο του Ασημακόπουλου με την Καρολίνα, και δεν παρέλειψε ούτε αυτή την φορά να το κάνει, με αφορμή ένα μάθημα pilates.

Συγκεκριμένα, στα αποκλειστικά πλάνα που μας πρόσφερε ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μαθαίνουν pilates από την Καρολίνα, την Ελένη και την Νικολέτα. Όπως είναι φυσιολογικό, τα πλάνα που προκύπτουν είναι... επικίνδυνα και ακατάλληλα για καρδιακούς, με τις τρεις παίκτριες να εντυπωσιάζουν με τις αναλογίες τους.

Survivor spoiler: Το στοίχημα του «Ντάφυ»

Την ίδια ώρα, βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να απειλεί να πέσει από ένα δέντρο, όπου είχε υποσχεθεί να ανέβει. Ο Ηλίας και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι τον παροτρύνουν να πέσει και να μην φοβηθεί, με τον «Ντάφυ» τελικά να το κάνει.

Στο τέλος, ο σκηνοθέτης μας αφήνει με την απορία για το πώς κατέληξε αυτή η βουτιά του τραγουδιστή, αλλά το πιο πιθανό είναι το... να άντεξε.

Survivor spoiler: Είναι επίσημο - «Προδόθηκε» το νέο ζευγάρι στην παραλία

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει για τα... ερωτικά ζητήματα του Survivor εδώ και αρκετό καιρό, αναφέροντας το νέο ζευγάρι, που επιθυμούσε ο κόσμος να δει και φαίνεται πως... προδόθηκε από ένα πλάνο.

Οι πληροφορίες θέλουν ακόμα δύο ανθρώπους να έχουν έρθει πολύ κοντά στο νησί.

Survivor spoiler: «Φουντώνουν» οι φήμες για το νέο ζευγάρι

Το αν είναι ζευγάρι μένει να το πουν οι ίδιοι, ωστόσο η γλώσσα του σώματος έχει μιλήσει. Πρόκειται για τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Καρολίνα, οι οποίοι έχουν πολλές και... στενές επαφές τελευταία, με το Athensmagazine.gr να σας έχει ενημερώσει σχετικά εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, ακόμα και αν εκείνοι προσπαθούν να το κρύψουν, το παρακάτω βίντεο μάλλον... τους τσάκωσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share