Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αδιανόητο πλάνο του «γίγαντα» σκηνοθέτη - Ο Ασημακόπουλος... χουφτώνει την Καρολίνα

Τι μας έδειξες πάλι...

19 Απριλίου 2021 23:32
Survivor 4: Αδιανόητο πλάνο του «γίγαντα» σκηνοθέτη - Ο Ασημακόπουλος... χουφτώνει την Καρολίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο πλάνο είχε να μας προσφέρει ο σκηνοθέτης του Survivor για ακόμη μια φορά, καθώς σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος να... χουφτώνει την Καρολίνα Καλύβα.

Τα κορίτσια της παραλίας αποφάσισαν, μετά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, να γυμναστούν κάνοντας κατακόρυφες ασκήσεις, με αρκετά να είναι τα ευτράπελα. Σε ένα από αυτά, η Ελένη είπε χαρακτηριστικά πως είδε... τα οπίσθια της Καρολίνας να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Survivor 4: Το απίστευτο πλάνο με Ασημακόπουλο και Καρολίνα

Κάπου εκεί, στα επόμενα πλάνα βλέπουμε τον Ασημακόπουλο, τον οποίο καταδίωκε πριν η σμέρνα, να... χτυπά τα οπίσθια της Καρολίνας, σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές σχετικές στιγμές που έχει δώσει μέχρι τώρα η σκηνοθεσία.

Survivor spoiler 16/04: Ζευγάρι Καρολίνα - Ασημακόπουλος;

Survivor spoiler: Τι τρέχει ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Καρολίνα; Υπάρχει κάποιο φλερτ ανάμεσά του;

Η αλήθεια είναι πως τα δύο παιδιά έχουν έρθει αρκετά κοντά, όπως η Καρολίνα έχει έρθει και με τον Ηλία! Ωστόσο πολλά πλάνα ανάμεσα στον Ασημακόπουλο και την Καρολίνα είναι άκρως... ερωτικά! Όπως για παράδειγμα μετά τη νίκη στον αγώνα ασυλίας με έπαθλο και το Κόκο Μπόνγκο όταν τα δύο παιδιά πανηγύριζαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όχι απλά πήρε αγκαλιά την Καρολίνα αλλά την έπιασε δυνατά από τα οπίσθια σε μια άκρως απαγορευμένη σκηνή!

Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και ένα βίντεο που δείχνει διάφορες ερωτικές στιγμές ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα και το πόσο κοντά έχουν έρθει τα δύο παιδιά. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr!

Survivor spoiler: Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα;

Ανάμεσα λοιπόν στους δύο συμπαίκτες δεν υπάρχει η παραμικρή ερωτική υποψία! Άλλωστε η Καρολίνα έχει ξεκαθαρίσει πως έχει σχέση εκτός Survivor 4 και είναι τρελά ερωτευμένη ενώ και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα παιδί που έχει ιδιαίτερη φιλική σχέση με πολλές γυναίκες μέσα στο Survivor! Άλλωστε ανάλογη συμπεριφορά είναι και στο παρελθόν με την Ελευθερία Ελευθερίου, πριν η τελευταία αποχωρεί από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Οπότε ενδεχόμενο να είναι ζευγάρι μέσα στο Survivor η Καρολίνα με τον Ασημακόπουλο δεν υπάρχει! Άλλωστε ανάλογη συμπεριφορά έχει η κοπέλα και με τον Ηλία Μπόγδανο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share