Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αγνώριστος ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Σίγουρα θα πάθει σοκ μόλις δει την συγκεκριμένη φωτογραφία!

29 Απριλίου 2021 16:20
Survivor 4: Αγνώριστος ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι αδιαμφησβήτητα ένας ωραίος άντρας και αν κάποιος χαζέψει λίγο τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θα καταλάβει ότι είναι ένας άντρας που προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και πως είχε κάνει συγκεκριμένη επέμβαση για να φαίνονται έντονα οι κοιλιακοί του, οι οποίοι τόσους μήνες μετά στο παιχνίδι έχουν γίνει άφαντοι, να τα λέμε κι αυτά.

Ωστόσο όμως, στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε έναν Γιώργο... πρησμένο και γενικά αγνώριστο από την κατακράτηση υγρών και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Το είχαν πάθει κι άλλοι παίκτες στο παρελθόν. Οι χρήστες, όμως, του διαδικτύου που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω πήραν το τώρα και το πριν, το έκαναν κολάζ και ιδού τα αποτελέσματα... Παράλληλα δείτε και την πρώτη ερωτική σκηνή Σάκη και Μαριαλένας.

Η φωτογραφία του Γιώργου Ασημακόπουλου που έχει γίνει viral

Survivor 4: Αγνώριστος ο Γιώργος Ασημακόπουλος -

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Survivor: Σπάνιες φωτογραφίες - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Πολύς ντόρος και σχολιασμός πέφτει κυρίως για πράγματα που γίνονται μπροστά στις κάμερες του Survivor και βλέπουμε σαν τηλεθεατές από το σαλόνι του σπιτιού μας. Βέβαια, είναι κι άλλα που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας και δεν τα παίρνουμε χαμπάρι, όπως αυτό με τον Τζέιμς και τον Ντάφυ που σας αποκαλύψαμε σήμερα, αλλά τέλος πάντων...

Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες; Στα σημεία που δεν βλέπουμε ποτέ; Και δεν μιλάμε για παρασκηνιακούς καυγάδες κλπ, αλλά για το πως η παραγωγή καταφέρνει και έχει στην διάθεσή της είτε κοντινά είτε μακρινά πλάνα, είτε από πάνω είτε από κάτω είτε από αριστερά είτε από δεξιά. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share