Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίσημος o χωρισμός της Μαριαλένας: H πρώτη ερωτική σκηνή με τον Σάκη στο Survivor!

Οριστικό!

29 Απριλίου 2021 15:42
Επίσημος o χωρισμός της Μαριαλένας: H πρώτη ερωτική σκηνή με τον Σάκη στο Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Εικόνες απείρου κάλλους παρακολούθησαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η οικογένεια και ο σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία πλέον δεν κάνει καν την προσπάθεια να κρύψει πως έχει έρθει κοντά με τον Σάκη Κατσούλη.

Παρά το γεγονός πως η 25χρονη παίκτρια έχει δηλώσει μέσα στο παιχνίδι πως βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, ο ερχομός του πρώην της μοιάζει να έχει φέρει τα πάνω – κάτω, με την ίδια να έχει… ξαναπέσει στην αγκαλιά του.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, μάλιστα, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρώτη «ιδιαίτερη» σκηνή των δυο τους, με τον Κατσούλη να έχει γονατίσει μπροστά της και να την αγκαλιάζει με το κεφάλι του μέσα στο στήθ0ς της.

Αμέσως μετά, τους είδαμε αγκαλιασμένους, με τις εικόνες να μην τιμούν καθόλου τον άνδρα που περιμένει τη Μαριαλένα να βγει από το παιχνίδι.

Αν την περιμένει ακόμα δηλαδή…

Μαριαλένας: H πρώτη ερωτική σκηνή με τον Σάκη στο Survivor!

Μαριαλένας: H πρώτη ερωτική σκηνή με τον Σάκη στο Survivor!

Μαριαλένας: H πρώτη ερωτική σκηνή με τον Σάκη στο Survivor!

Survivor spoiler: Πόσα χρήματα μάζεψαν ΣΚΑΙ και Ατζούν από τις 9 φορές που ήταν υποψήφιος

Survivor spoiler: Η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο φετινό Survivor έχει σπάσει ρεκόρ στις ψηφοφορίες αφού κάθε φορά που η Κόκκινη ομάδα χάνει ασυλία το όνομά του είναι στανταράκι πως θα γραφεί στο συμβούλιο του νησιού!

Αυτή είναι η ένατη φορά που βλέπουμε τον Ντάφυ να παλεύει για να κρατήσει την θέση του στο παιχνίδι! Αυτό, όμως, μόνο θετικά το βλέπουν ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya, καθώς η υποψηφιότητά του φέρνει πολλά χρήματα στον κουμπαρά τους.

Τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν από τις ψηφοφορίες με τον Τριαντάφυλλο μέσα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, το κανάλι και η εταιρία παραγωγής του ριάλιτι έχουν συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό από τις οκτώ προηγούμενες υποψηφιότητες του τραγουδιστή. Πιο αναλυτικά, ο Τριαντάφυλλος που είναι ο πιο δημοφιλής από όλους τους παίκτες του ριάλι με ποσοστά που ξεκινούν από 15% και φτάνουν στο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share