Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Σάλος με το έπαθλο επικοινωνίας της Μαριαλένας - Η λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς

Το κόλπο γκρόσο της παραγωγής!

29 Απριλίου 2021 09:16
Survivor spoiler: Σάλος με το έπαθλο επικοινωνίας της Μαριαλένας - Η λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Παρατηρήσατε όλοι τι έγινε στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Αν όχι το Athensmagazine.gr είναι εδώ να σας βάλει σε σκέψεις!

Οι μπλε ήταν χτες οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Athensmagazine.gr, με 10-8 και απόλαυσαν το πιο συγκινητικό έπαθλο επικοινωνίας που έχουμε δει στο φετινό Survivor! Ποιο ήταν αυτό; Το να ακούσουν οι παίκτες τις φωνές ανθρώπων της οικογένειάς τους, που είχαν να ακούσουν πέντε μήνες! Γιατί άλλο τα γραπτά μηνύματα και άλλο τα ηχητικά!

Αυτό βέβαια που μας έκανε εντύπωση είναι πως στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είδαμε τους γονείς της! Αρχικά ο πατέρας της, ο άνθρωπος έχει ένα θέμα υγείας και ίσως δεν ήταν σε θέση να μιλήσει! Όμως η μητέρα της που έχει βγει σε τόσες εκπομπές και αναφέρεται στην κόρη της και στο γεγονός πως δεν θέλει να είναι μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, γιατί δεν βγήκε στο έπαθλο επικοινωνίας; Ίσως γι αυτό τον λόγο θα πούμε εμείς!

Survivor spoiler: Δεν έβγαλαν την μητέρα της Μαριαλένας στο έπαθλο γιατί θα την έκραζε για τον Σάκη!

Survivor spoiler: Τι συνέβη στο έπαθλο επικοινωνίας με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά της Μαριαλένας να ακούσει φωνές δικών της ανθρώπων και ενώ σχεδόν όλοι οι παίκτες άκουσαν έναν εκ των γονιών τους, η Μαριαλένα άκουσε δύο αδέλφια της! Αρχικά την μια της αδελφή και στην συνέχεια τον μεγαλύτερο αδελφό της! Γονείς άφαντοι!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή δεν ήθελε να βγάλει την μητέρα της Μαριαλένας στον "αέρα" διότι πίστευε πως θα της έλεγε να μείνει μακριά από τον Σάκη, κάτι που δεν ήθελαν να προβάλουν στον "αέρα" του ριάλιτι!

Υπάρχουν βέβαια και οι πιο πονηρά σκεπτόμενοι που αναφέρουν ότι η μητέρα της Μαριαλένας έστειλε μήνυμα αλλά ακριβώς επειδή αναφέρθηκε σε αυτό η παραγωγή το "έκοψε" και ζήτησε από άλλον συγγενή της Μαριαλένας να στείλει μήνυμα! Και κάπως έτσι η παίκτρια των μπλε γονιών της μίλησε μόνο με τα αδέλφια της!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share